FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Surpriza Garcia

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iunie 2008 00:00

Poli şi-a rezolvat problema mijlocaşului central, transferîndu-l pe argentinianul Jose Luis Garcia, liber de contract, ultima oară evoluînd în Costa Rica.

După ce transferul mijlocaşului lui Velez Sarsfield, Patricio Perez, părea ca şi consfinţit, bă­năţenii au produs surpriza, adu­cîndu-l în loc pe compatriotul fostului campion mondial de tineret, Jose Luis Garcia (23 de ani).

Dacă Perez e un fost campion mondial cu naţionala U20, cel acontat de Poli, Jose Luis Garcia (23 de ani, 1,77 m), a evoluat ultima oară în prima ligă din Costa Rica, la Liberia, unde a jucat doar în 11 partide, din care 3 ca titular, în ultimul sezon. Cu toate acestea, oficialii bănăţeni îl recomandă şi pe Garcia ca fiind fost internaţional de tineret. Mijlocaşul a mai evoluat în trecut la San Lorenzo şi Olimpo Bahia (Argentina), Mo­relia (Mexic), Universidad de Chile (Chile) şi Sportivo Luqueno (Para­guay), fiind la prima experienţă în Europa.

Adus în mare secret la Timişoara, Garcia a fost prezent ieri la antrenament, dar nu s-a pregătit alături de noii săi colegi. “Ştiu despre Poli că e o echipă cu renume, un club serios. M-am interesat şi pe internet, înainte să vin, despre această echipă. În plus, înainte să vin, le-am cerut sfatul lui Miranda, de la Dinamo, şi lui Fabbiani , de la CFR, care mi-au spus despre popularitatea fotbalului în România şi m-au convins să vin aici. Îmi doresc performanţe cît mai mari şi să joc într-o competiţie de anvergura Cupei UEFA”, a declarat mijlocaşul.

A semnat sau nu?

Şefii lui Poli se contrazic cînd vine vorba de contractul argenti­nia­nu­lui. Dacă Marian Iancu susţine că acesta a semnat, Gheorghe Chivorchian spune că Garcia va semna doar după ce va fi evaluat de Uhrin. “Garcia a semnat pe 5 ani, iar Poli are opţiune după un an, cînd putem stabili dacă se va activa contractul pe mai departe sau nu”, a declarat Iancu. “Aş­tep­tăm să vedem ce spune şi antre­norul Uhrin şi dacă el se aco­mo­dează cu limba, cu clima. Dacă totul e în regulă, îl transferăm”, a spus Chivo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  13 Iunie 2008, 14:33

D-l Iancu aduceti fotbalisti adevarati ca ati vandut o gramada de fotbalisti si primiti bani si de le Consiliu judetean si de la Consiliul Local. Ne aburiti cu pretentii de cupa si campionatul si nu aduceti nimic de doamne-ajuta, v-a durut buzunarul sa-l aduceti pe Rada, e bun si Mansour ca e gratis, vindeti la greu si nu aduceti nimic peste lotul pe care l-am avut anul trecut si cu care ne-am chinuit. Poate pleaca Karamian si Popa si sa va vad cum scoateti camasa de la retrogadare.

 •  13 Iunie 2008, 14:27

Unde naiba ii gaseste pe expiratii astia care au fost rezerve la dracu in praznic.Daca e gratis repede sa-l luam ca e superoferta, in loc sa aducem fotbalisti aducem prieteni de-ai fotbalistilor si poate intre timp mai reusim sa mai vindem cativa titulari la care inainte le cautam nod in papura ca sa nu sse inflameze suporterii. sI Chivorchian executa in pozitie de drepti tot ce comanda Iancu doar de aia e platit.

 •  13 Iunie 2008, 10:43

zici ca e femeie LA NAIBA =)):))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează