FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Surpriză în Liga 1! Peterson Pecanha s-a hotărît unde va juca în sezonul viitor » Deja a semnat

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 18:23

Disputat de Steaua și Dinamo, Peterson Pecanha a semnat azi prelungirea contractului cu Petrolul pentru încă două sezoane.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al Petrolului, pentru care goalkeeperul a și făcut primele declarații.

"Am semnat un nou contract, iar acesta este un lucru important pentru mine. Sper ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine pentru Petrolul.

Sper să depăşim dificultăţile pe care le-am avut în ultimele şase luni, iar viitorul clubului să fie unul foarte bun", a declarat Peterson Pecanha pentru site-ul oficial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  01 Iulie 2015, 15:11
Postat de zecs93 pe 30 Iunie 2015, 23:05

Va meritati soarta *** ce sunteti, DINAMO nu prea a facut misto de voi si inteleg si de ce, sunteti prea mici ca sa va luam peste picior, noi cu fcsbisti avem contre, hai *** de aici !!!

voi aveti contre cu limba romana, cu legea, cu bunul simt si cu fotbalul. o echipa comunista ce traieste dintr-o glorie castigata fraudulos. ca si ceilalti. abia astept sa va desfiintati, sa ajungeti la lada de gunoi a istoriei.

zecs93
zecs93  •  30 Iunie 2015, 23:05
Postat de bunga_bunga pe 30 Iunie 2015, 19:48

nu exista, dynamu se pregateste anul asta pt. CL. toti ceilalti fac transferuri proaste, dynamu are cea mai inteligenta strategie de transferuri. a inceput cu rednic, va continua cu alea coispe mari nume pe care le convinge rednic sa vina la dynamu. primul a fost Pecanha, ati vazut ce l-a convins :)))))))))))))) PS. cel mai mare semn de stupizenie e sa-ti arda ograda proprie la poponeata si tu sa mori de grija altora. stiti voi cine moare de grija altuia :)))

Va meritati soarta *** ce sunteti, DINAMO nu prea a facut misto de voi si inteleg si de ce, sunteti prea mici ca sa va luam peste picior, noi cu fcsbisti avem contre, hai *** de aici !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Iunie 2015, 20:35

HAHAHA,PRAFU SE ALEGE ORICUM DE PETROLUL,SA VEZI GAFE PE MARELE PORTAR ANU ASTA,MAI VB NOI !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează