FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Decizie radicală din cauza gazonului » Petrolul se mută de pe "Ilie Oană" la derbyul cu Steaua

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 17:51

Petrolul joacă, mîine seară, pe arena "Ilie Oană", de la ora 21.00, cu ACS Poli Timişoara, în meciul care va încheia prima parte a campionatului în Liga 1.

A doua zi ar urma să înceapă lucrările de refacere a suprafeței de joc de pe stadionul care găzduieşte formaţia ploieşteană. Gazonul de pe "Ilie Oană" este considerat, la acest moment, cel mai prost al unei echipe de Liga 1.

Rămâne de văzut unde se va juca partida cu Steaua, programată în prima etapă a returului, în condiţiile în care, foarte probabil, meciul nu va putea fi organizat de ploieşteni pe stadionul "Ilie Oană".

Și partida cu ACS Poli s-a dorit a fi mutată la Chiajna, variantă neagreată însă de gruparea din Banat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Octombrie 2015, 05:37

”Derbyul cu Steaua”... O viitoare retrogradată vrea să fie băgată în seamă în meciul cu campioana ultimilor 3 ani...

fcsbinadn
fcsbinadn  •  04 Octombrie 2015, 19:02

Esti in eroare mare mai e si returul

randoom_._
randoom_._  •  04 Octombrie 2015, 18:27

bine ca se desfiinteaza *** chiar o merita. cu Steaua si-au dat viata pe teren sa scoata un amarat de 0-0 iar cu dinamo aka rusinea romaniei au stat capra. cu dinamo aka rusinea romaniei chiar puteau scoate o victorie frumoasa,dar ei au facut blat si au pierdut rusinos cu 2-0. dar si un egal cu dinamo era bun. practic acuma dinamop isi putea lua ramas bun de la playoff daca pierdea cu petrolu. oricum,nici acuma nu este tarziu,doar ca tg mures ar cam trebui sa calce in picioare pe chiajna ,nu le-ar ajunge numai un 1-0.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează