FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - STEAUA, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Surpriză la Steaua: Brandan titular cu Unirea!

Articol de , - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Argentinianul a semnat ieri cu Steaua, s-a antrenat aseară pentru prima dată sub comanda lui Ilie Dumitrescu, iar diseară va face cuplu la mijloc cu Anghelov.

Sud-americanul va fi titularizat de Ilie pentru că Bicfalvi e accidentat, iar Ricardo şi Apostol nu pot juca deoarece nu sînt apţi sută la sută fizic.

Ultima achiziţie a Stelei, Pablo Brandan, va debuta în tricoul roş-albastru chiar astă-seară, la meciul cu Unirea Urziceni. Argentinianul a semnat ieri contractul cu Steaua, a fost prezentat de Becali chiar la palatul său, iar după-amiază a ajuns la stadion şi imediat a fost băgat în cantonament de Ilie Dumitrescu.

Program special de acomodare
"Nimeni nu are voie să intre la jucători, iar antrenamentul va fi închis", a ordonat Ilie Dumitrescu, care a dorit să-l introducă repede pe Brandan în atmosfera de grup a Stelei. Cum tehnicianul are mari probleme de efectiv în compartimentul mijlocaşilor centrali, Bicfalvi fiind accidentat, iar Apostol şi Ricardo neavînd ritmul necesar pentru a fi titulari, s-a gîndit că Brandan poate fi o soluţie pentru a juca din primul minut, în ciuda faptului că a sosit în Ghencea abia ieri.

Spectacol la antrenamentul de aseară
Înaintea şedinţei de pregătire de aseară, pentru Ilie existau două argumente pro-titularizarea lui Brandan şi unul contra. Primul pro: Brandan stă excelent fizic, evoluînd 10 meciuri ca integralist în actualul sezon pentru Urziceni. Al doilea: e un fotbalist experimentat, care ştie jocul la mijlocul terenului şi s-ar completa perfect cu Anghelov. Argumentul contra: argentinianul nu e familiarizat cu automatismele echipei. Însă după şedinţa de aseară, în care Brandan s-a prezentat impecabil şi a jucat perfect tactic, Ilie s-a decis rapid: îl va folosi ca titular alături de Anghelov.

Răduţ, al 4-lea post în două luni
Pe lîngă titularizarea lui Brandan, Ilie Dumitrescu mai bifează o inovaţie în primul "11". Mihai Răduţ (foto) va evolua ca mijlocaş stînga pentru prima dată de cînd a venit în Ghencea. În ultimele două luni, fotbalistul de 20 de ani adus de la Internaţional Curtea de Argeş a jucat pe 3 posturi diferite: mijlocaş central defensiv, mijlocaş dreapta şi mijlocaş central ofensiv.

7 din cele 10 meciuri jucate de Brandan pentru Urziceni în actualul sezon le-a disputat ca mijlocaş central, restul ca fundaş stînga

27 de ore va avea Brandan petrecute alături de Steaua pînă la ora de start a meciului cu Urziceni

A jucat mai mult ca orice stelist
Din punct de vedere fizic, Brandan stă mult mai bine decît oricare fotbalist din lotul Stelei. Argentinianul a început sezonul mai devreme decît Steaua cu o săptămînă, disputînd Supercupa României cu Unirea, şi are mult mai multe minute decît cel mai folosit stelist şi pentru că Urziceniul a avut programate cu 3 partide mai mult decît Steaua.

1. Brandan    930 minute
2-3. Geraldo    750
Latovlevici    750
4. B. Stancu    720
5. Abrudan    693

"Brandan e un fotbalist foarte util, însă pentru mine, în acest moment, esenţiali sînt Bogdan Stancu şi Cristi Tănase"
Ilie Dumitrescu

"Brandan este cel mai bun transfer realizat de Steaua în această vară dintre toţi cei 20 cumpăraţi. Un fotbalist polivalent, de clasă mondială"
Emeric Ienei

4 jucători aduşi de Steaua de la Urziceni vor fi titulari diseară în trupa lui Ilie, Galamaz, Brandan, Onofraş şi Bilaşco şi tot 4 jucători de la Steaua 2 vor juca la Unirea din primul minut: Toşca, Văduva, Fl. Matei şi Lupu

- Mihai Răduţ, pe stelisti.ro: "Sînt la 70 la sută din potenţial, încă n-am arătat tot ce ştiu!".
- Steaua II nu se mai desfiinţează. Doar 8 roş-albaştri au ajuns la Urziceni, restul vor continua la echipa a doua, care va mai primi întăriri şi dintre fotbaliştii care nu prind lotul lui Ilie.
- Anglia îl caută pe Ilie Dumitrescu. Presa din Albion a trimis mail-uri cu solicitări de interviuri pentru fostul mijlocaş de la Tottenham şi de la West Ham.
- Stancu va fi căpitan azi la Urziceni. "Motanul" golgeter a devenit purtătorul banderolei, după Nicoliţă şi Tănase, căpitanii din etapele precedente.
- Steaua plecă la Urziceni abia azi, la prînz. Azi noapte, roş-albaştrii au rămas în cantonament la stadion.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
dinosteaua
dinosteaua  •  11 Septembrie 2010, 15:42

Unde este surpriza? Nu-i jucatorul STELEI?!

davidero
davidero  •  11 Septembrie 2010, 14:40

putin spus betie ,cre ca e facut cu maciuka culcata ,in scarba...O fi ma sa asa de urata ca nu o putea ciurui tatsu decat matolit praf:)

rtyzz
rtyzz  •  11 Septembrie 2010, 14:32

nu va mai luati de denthor saracu nu e de vina e de vina tacsu si ma_saca l-au facut la betie

Vezi toate comentariile (75)
Comentează