FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

SURPRIZĂ: Revine varianta Tall pentru Steaua

Gora Tall, Tall, Steaua
Gora Tall, Tall, Steaua

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Becali şi Stoichiţă au spus ieri că sînt totuşi şanse mari ca fundaşul senegalez al lui APOP să fie transferat în Ghencea

Transferurile Stelei se fac mai greu ca niciodată. După Ouon, un alt nume tinde să devină subiect de telenovelă în Ghencea. E vorba de Gora Tall, stoperul lui APOP. Deşi vineri varianta picase definitiv, senegalezul rămîne în continuare o ţintă la care steliştii speră.

Anunţul a fost făcut ieri chiar de cel care dă banii la Steaua, Gigi Becali: "Cred că va veni şi Tall în cele din urmă. Eu aşa cred, chiar dacă s-au sucit ei un pic. Iniţial bătusem palma pentru 75.000 de euro împrumut pînă în vară, cu opţiune de cumpărare pentru 150.000. Apoi, ei ne-au cerut peste 100.000 de euro pînă în vară. Vom vedea, eu spun că va veni".

Şi Mihai Stoichiţă a confirmat spusele patronului, dar a dezvăluit detaliile afacerii. "Preşedintele lor mi-a spus că are mare nevoie de Tall în meciul cu Omonia Nicosia, din această etapă. Şi-au făcut nişte calcule, că dacă ei înving şi Apollon pierde, se apropie de ăia şi au şanse la primele 4, să intre în play-off. După acest meci, vedem ce şanse sînt să-l aducem pe Tall", a spus Stoichiţă.

Ajutor de la Omonia
Steaua e sprijinită de Omonia Nicosia în negocierile pentru Tall. Fosta echipă a lui Andone a cîştigat aseară pe terenul lui APOP, 3-1, şi echipa senegalezului pe care îl curtează roş-albaştrii s-a îndepărtat de locurile din fruntea clasamentului cipriot. Azi se desfăşoară restul etapei din Insula Afroditei şi APOP poate să ajungă, la sfîrşitul meciurilor, la opt puncte distanţă de poziţia a patra, ultima care asigură calificarea în Europa League.

Bomba ar fi Ouon
Chiar dacă, în ultimele zile, Steaua a testat şi s-a interesat şi de alte piste, cum ar fi brazilianul Junior Lopes, de la Cordoba, din Segunda Divison, marea bombă ar fi transferul lui Edwin Ouon, de la AEL Limassol. "Agenţii lui ne-au dat telefon şi au . Că de ce am renunţat, că mai scad din pretenţii, că jucătorul vrea să vină. Cam tîrziu, acum nu mai vrem noi, pentru că au făcut licitaţie atunci", a spus Becali. "Eu îl înţeleg pe Ouon că vrea să vină. El a atins nivelul lui maxim acolo cu mine antrenor, acum vrea altceva, iar Steaua ar fi un mare pas înainte", a spus şi "Lippi".

Azi, Steaua - Lokomotiv Sofia
Frecvenţa disputării amicalelor va creşte pentru Steaua în ultima săptămînă a cantonamentului din Antalya. Azi e programată o nouă partidă de verificare, în compania lui Lokomotiv Sofia, locul 3 la finalul turului în Bulgaria. Meciul se va disputa la 50 de kilometri depărtare de cantonamentul Stelei, va începe la ora 18:00, va fi transmis în direct de DigiSport şi va putea fi urmărit livetext pe www.gsp.ro.

Golanski a ieşit din antrenament
Folosit doar în cea de-a doua repriză a amicalului cu Rijeka, de vineri, Golanski s-a resimţit ieri la antrenament şi a părăsit şedinţa după doar 15 minute. A avut dureri la coapsa dreaptă, a stat de vorbă cu medicul Paligora, după care a plecat spre hotel. "Ce e, Pawel, ce s-a întîmplat?", l-a întrebat Stoichiţă. "Simt aici ceva, la coapsă", i-a replicat polonezul.

Panduru one man show
Finalul antrenamentului de ieri l-a inclus şi pe Panduru. După ce jucătorii au ieşit de pe teren, Tătăruşanu a mai rămas în poartă, iar fostul mare fotbalist al Stelei de la jumătatea anilor '90 i-a cerut lui Marius Ianuli să-i centreze cîteva mingi. Panduru le-a reluat pe toate din vole, avînd execuţii fabuloase, multe dintre baloane oprindu-se direct în vinclu. "Hai, Pandi, gata, ieşi de pe teren ca dacă o să continui aşa mă văd nevoit să te legitimez!", i-a strigat Stoichiţă.

Szekely şi Kapetanos, cei mai silitori
Chiar dacă Stoichiţă încheiase antrenamentul şi mulţi dintre fotbalişti plecaseră spre hotel, doi dintre jucători au mai rămas pe teren. Szekely şi Kapetanos au exersat suplimentar. Primul îi centra şi grecul îşi exersa fie lovitura de cap, fie reluarea din vole spre poartă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  07 Februarie 2010, 10:45

zi dan udrea si trage apa.....

 •  07 Februarie 2010, 10:37

Sa vina Ouon si Tall ! Par mai solizi, mai agili, mai determinati. Cu ei 2 Steaua se descurca foarte bine. De la Steaua 2: Alexandru Iacob si Jean Prunescu sunt iar 2 baieti buni.

treadstone
treadstone  •  07 Februarie 2010, 09:12

gb

Vezi toate comentariile (8)
Comentează