FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Surpriză: Rocha e în probe! » Steaua poate renunţa la el în primăvara lui 2013 dacă nu confirmă

Adi Rocha va împlini în decembrie 27 de ani
Adi Rocha va împlini în decembrie 27 de ani

Articol de - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 21:26

Gigi Becali va trebui să achite 350.000 de euro dacă va dori să activeze clauza prin care Rocha ar deveni fotbalistul Stelei pînă în 2016.

Steaua l-a transferat pe Adi Rocha, însă brazilianul nu e jucătorul definitiv al roş-albaştrilor. Practic, el se află în probe pe parcursul acestui sezon, iar Steaua poate renunţa la el, începînd din retur, în orice moment, dacă va fi nemulţumită de randamentul acestuia.
Rocha are două contracte semnate cu Steaua

Deşi Reghecampf a dorit să semneze din start cu Rocha un contract pe 4 ani, cel care s-a opus a fost Gigi Becali. "Nu, definitiv nu-l luăm. Îi facem un contract de un an şi un altul de 4 ani. Pe parcursul acestui an, dacă mă convinge că e de Steaua, atunci activăm înţelegerea de 4 ani, dacă nu, vom renunţa la el" a fost decizia patronului.

În cazul în care cei din Ghencea vor dori să activeze acest contract pe 4 ani, vor fi nevoiţi să plătească 350.000 de euro, după modelul Nikolici, care după ce a convins a fost achiziţionat definitiv pentru 800.000 de euro.

Altă surpriză: Rocha e deţinut de amicii lui Reghe
Cui trebuie să achite Gigi Becali cei 350.000 de euro în cazul în care Rocha va convinge şi va fi păstrat în lot definitiv? "Unor impresari brazilieni", a explicat patronul Stelei. Respectivii agenţi sînt prieteni buni cu Laurenţiu Reghecampf, antrenor care decide la Steaua dacă atacantul sud-american merită sau nu să joace! Steaua a achitat deja 150.000 de euro pentru a-l legitima pe Rocha, din postura de jucător liber de contract, bani plătiţi impresarilor, şi nu unui club, pentru că brazilianul e deţinut în acte de aceşti agenţi.

E desfiinţat de Gigi şi de Dragomir
Atît patronul Stelei, cît şi preşedintele LPF nu l-au menajat pe Adi Rocha pentru prestaţiile de pînă acum. "E prea lent, n-are nerv în faţa porţii, e moale, tocmai de-asta ratează atît de mult", a spus Becali, completat de Dragomir: "Eu dacă aş fi antrenor la Steaua l-aş folosi pe Nikolici în locul lui Rocha. Brazilianul e prea lent pentru un atacant. În plus, mie mi se pare şi un pic cam grăsuţ".

"Da, aşa este, Rocha nu e definitiv al Stelei, va trebui să mă convingă că trebuie să-l iau. Pînă atunci, mai are multă pîine de mîncat" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Eu nu prea mai vreau atacanţi străini, că n-am nimerit nici unul bun. Vreau un român, însă cel mai bun e Marius Niculae, care nu poate juca la Steaua. Mă gîndesc şi la Curelea, vom vedea dacă va veni" (Gigi Becali, patron Steaua)

Aproape toţi atacanţii veniţi în probe n-au rămas
Jucător: A rămas / N-a rămas
Habibou: N-a rămas
Pepe Moreno: N-a rămas
Arthuro: N-a rămas
Nikolici: A rămas
Tatu: N-a rămas
Maicon: N-a rămas
Bilaşco: N-a rămas
Burdujan: N-a rămas

Ce a făcut Rocha pînă acum
- a jucat în toate cele 6 meciuri oficiale disputate de Steaua în campionat şi în Europa League
- a marcat 3 goluri în Liga 1 şi 1 în Europa League
- a fost o singură dată integralist, în meciul cu U Cluj, cîştigat cu 2-1

5,80 e media notelor GSP ale lui Rocha pentru prestaţiile din acest sezon, în tricoul Stelei

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
shab
shab  •  15 August 2012, 14:33
Postat de w1nk pe 14 August 2012, 13:36

Un jucator slab si pe langa faptul ca e slab mai e si arogant. N-a fost in stare sa-l ia pe Rusescu in brate dupa golul care l-a dat din pasa acestuia in meciul cu Trnava.

Din iarna, de cand a venit in Romania, a marcat 12 goluri si a dat 2 pase de gol in 21 de partide. E slab, asa-i. Tatu, in schimb, cu cele 2 goluri ale lui, era bun. De Nikolici nu mai zic. Sare mingea din el ca din perete, il da jos de pe picioare si un pitic ciung, a marcat vreo 6 goluri in vreo 40 de meciuri, da e scula de jucator, sa nu-mi zici mie Dragomir daca nu e asa. Eu zic sa-l dam afara pe Rocha de acum, sa nu ne mai complicam. Jucam cu M. Costea si Nikolici si spargem tot.

w1nk
w1nk  •  14 August 2012, 13:36

Un jucator slab si pe langa faptul ca e slab mai e si arogant. N-a fost in stare sa-l ia pe Rusescu in brate dupa golul care l-a dat din pasa acestuia in meciul cu Trnava.

nickwu007
nickwu007  •  14 August 2012, 09:13
Postat de val70 pe 14 August 2012, 01:25

Presimt ca ciobandante o sa ajunga sa planga si dupa Rocha, sau mai bine spus o sa-l regretam noi, suporterii. Adi Rocha este un atacant bun pentru campionatul nostru si nu numai, o combinatie intre calitatile lui Maicon si Junior Moraes. Atata ca trebuie incadrat mai bine in schemele de atac si incet,incet o sa dea drumul la goluri. Folosit cum trebuie, cred ca poate sa dea in jur de 20 goluri pe campionat...

Pai Becali vrea de la un atacant :minimum 2 goluri pe meci,dintre care neaparat unul cu capul,unul cu piciorul,si unul la misto(asa ca sa ii arate el lui Borcea ce ochi avea cand l-a transferat el,si numai el gratis),sa aiba 195 cm,sa alerge suta in 10 secunde(altfel e gras),sa joace cel putin excelent meci de meci,sa vina gratis(daca se poate sa fi fost miezul unei dispute intre Arsenal,Real Madrid,AC Milan,dinre case sa fi ales macar verbal Steaua),sa nu ceara peste 5000 pe luna(ca daca el "arunca cu bani" si ii da 10000,trebuie sa fie macar ca Messi),sa fie insurat de la 18 ani cu prietena cu care e din scoala primara,si care nu e"bomba sexy",sa nu aiba viata sociala d

Vezi toate comentariile (8)
Comentează