FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sursele din interiorul clubului confirmă varianta Mircea Rednic la Dinamo: ”Este o chestiune de ore” » Se implică deja în alegerea jucătorilor

Rednic a adus ultimul titlu
Rednic a adus ultimul titlu "cîinilor" în 2007. Alături de Dinu "Vamă" a luat campionatul și cu Rapid, în 2003

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2015 00:00

”Puriul” s-a despărțit ieri de Petrolul și e o chestiune de zile pînă cînd poate ajunge la un acord cu Dinamo pentru o revenire în Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic este la o semnătură distanță de o nouă aventură în alb și roșu. Antrenorul de 53 de ani și-a reziliat ieri contractul cu Petrolul, iar ploieștenii l-au angajat deja pe Teja. Acesta îi va prelua pe galben-albaștri abia din vară, pînă atunci interimar rămîne secundul Sinescu.

"Puriul" urmează să semneze zilele viitoare cu Dinamo. "Este o chestiune de ore, de zile, pînă se va pune de acord cu conducerea. Nu se știe dacă va sta pe bancă la ultimele etape, oricum, va lua contact cu echipa cît de curînd", au comentat surse apropiate grupării.

Stoican a primit asigurări din partea conducerii că va fi menținut în funcție, însă e posibil ca el să plece chiar înaintea finalului de sezon! Momentan, Flavius conduce antrenamentele și pregătește etapa de vineri, cu Viitorul.

Rednic ar fi putut reveni încă din iarnă în Ștefan cel Mare, fusese propus de Constantin Anghelache, însă Dinamo a ales să meargă pe mîna lui Teja!

"Am avut o discuție cu domnul Anghelache, rămăsese să mergem a doua zi la discuții cu Negoiță, poate să semnăm și contractul, dar totul s-a blocat. Probabil, n-am fost sută la sută dorit de toată lumea, iar eu nu stau să mă rog de nimeni. Veneam la Dinamo pentru performanță", a povestit atunci Rednic pentru Gazetă.

"La Petrolul am făcut tot ce se putea omenește face, în condiții extrem de dificile"
Mircea Rednic

4 victorii,5 remize și 6 eșecuri a înregistrat Rednic în primăvară în cele 15 meciuri în care a antrenat Petrolul în campionat și în Cupa României

37de schimbări de antrenori au avut loc în acest campionat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
zecs93
zecs93  •  06 Mai 2015, 16:49
Postat de juliusmad pe 06 Mai 2015, 10:43

aici se pare ca e o problema. si vama si rednic nu au mai avut rezultate de ceva timp. au mers cand au avut investitii masive....si se pare ca nu e cazul la dinamo.

amandoi au lucrat la rapid si au luat campionatu deci ???

zecs93
zecs93  •  06 Mai 2015, 16:43

primu transfer: Meme Tchite cica semneaza cu dinamo !!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Mai 2015, 12:41

ai mila de ei `

Vezi toate comentariile (33)
Comentează