FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - U CLUJ 1-0

Sus, tot mai sus! » Pandurii cîştigă cu U Cluj şi urcă pe podium

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 13:21

După Gaz Metan, etapa trecută, gorjenii au răpus la acelaşi scor acasă o nouă grupare din Ardeal şi saltă pe podium


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Între locul 5 şi locul 3 a ieşit o primă repriză de nota 4. Asta şi pentru că Ionuţ Badea a văzut în Oltenia ocazia perfectă de a conjuga verbul "a bloca". A băgat doi închizători, "evacuînd" echipa care în precedenta deplasare, la Mediaş, marca de 5 ori.

La Tîrgu-Jiu a fost o altă U Cluj, o variantă la fel de "deschisă" spre atac precum negrul de pe echipament. Cojocnean a avut noroc cu fundaşul stînga al gazdelor, Alex Vlad, să primească şi el o pasă bună în faţă. Olteanul a gafat şi i-a dat mingea pe tavă, însă mijlocaşul ardelean a dat-o în bară, la propriu. Pauză.

Vranjes a scuturat începutul reprizei cu un şut sănătos din lovitură liberă, puţin pe lîngă. Omul-orchestră din echipa lui Grigoraş avea să scuture şi plasa lui Popa puţin mai tîrziu. Lemnaru a fost doborît de Szukala în careu şi a obţinut penalty-ul din care bosniacul a schimbat tabela. Badea a mutat ofensiv din obligaţie. A intrat şi Grozav, dar n-a ieşit deloc aşa pentru oaspeţi. Vranjes putea să mai lovească o dată, tot din lovitură de pedeapsă, Popa a apărat.

"Sîntem pe merit pe podium. Putem spune că sîntem o revelaţie, dar să rămînem realişti"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
ligax
ligax  •  29 Octombrie 2011, 13:06

Nu conteaza! Recuperam! Hai"U"!

uclujnapoca
uclujnapoca  •  22 Octombrie 2011, 19:31
Postat de zaro pe 22 Octombrie 2011, 05:45

Ardelean prosti crescut...

GRAMATICA TA MA FACE SA SPUN CA TU NU ESTI CRESCUT DE LOC!

bozgor
bozgor  •  22 Octombrie 2011, 17:21

grigoras ar fi bun si l;la steaua dar ala este prea destept sa accepte sa fie sluga la oier

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close