FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, AZI, ORA 19:30, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Suspiciuni la Cluj » Ganea nu vrea să îi titularizeze pe jucătorii aflaţi sub contract cu Anamaria Prodan

În tur, Steaua a învins U Cluj cu 5-1
În tur, Steaua a învins U Cluj cu 5-1

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 23:00

Ganea se gîndeşte să nu-i bage titulari pe V. Dinu, V. Gheorghe şi Muzac, toţi trei fiind sub contract cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist.

Deşi se confruntă cu mari probleme de lot, după ce majoritatea fotbaliştilor importanţi au părăsit clubul o dată cu intrarea acestuia în insolvenţă, Ionel Ganea intenţionează să nu trimită pe teren cea mai bună formaţie în această seară. Motivul? Antrenorul "şepcilor roşii" se teme că fotbaliştii impresariaţi de Anamaria Prodan nu-şi vor apăra corect şansele, avînd în vedere şi faptul că sînt neplătiţi de luni bune!

Golgeterul, pe bancă?!
Astfel, Viorel Dinu, Vasile Gheorghe şi Apostol Muzac au şanse însemnate să nu fie introduşi diseară, Ganea căzînd de acord cu cei din conducere că ar fi mai bine să se protejeze de eventuale suspiciuni. Dinu a bifat 17 meciuri în acest sezon şi e golgeterul echipei, cu 8 reuşite din cele 18 izbutite de U Cluj în acest campionat. Gheorghe are acelaşi număr de prezenţe, iar Muzac a strîns şi el 11 în prima parte a sezonului.

Bănuieli legate de evoluţiile celor trei au existat şi după partida din tur, cînd ardelenii au cedat pe Arena Naţională cu 1-5, cu Anamaria în funcţia de preşedinte al Universităţii. Atunci, Dinu şi Gheorghe au fost integralişti, iar Muzac a intrat pe gazon în minutul 77.

S-au pregătit fără Gheorghe şi Muzac
Actuala conducere a clubului clujean vrea să înlăture orice suspiciune şi a pregătit meciul cu Steaua încă din cantonamentul din Antalya, o dovadă în acest sens e şi faptul că în ultimele două amicale, cu Vojvodina Novi Sad (2-4) şi cu Ekranas (3-1), nu toţi cei 3 au fost folosiţi din primul minut. Universitatea e ultima formaţie din Liga 1 care a revenit din cantonament. Alb-negrii s-au întors la Bucureşti joi seara, iar la Cluj au ajuns abia vineri!

Doi suspecţi au plecat
Pe lista neagră se mai aflau alţi doi fotbalişti impresariaţi de Anamaria Prodan, portughezul Paulinho şi brazilianul Cleiton. Amîndoi şi-au reziliat contractele cu U Cluj, însă oricum n-ar fi avut drept de joc în această seară. Motivul? În ultima etapă disputată în 2012, la Bistriţa, cei doi au încasat cîte un cartonaş roşu şi au fost eliminaţi. Clujenii i-au bănuit încă de atunci că şi-ar fi dorit să fie eliminaţi ca să nu evolueze împotriva Stelei.

Dubios şi în tur
În iulie 2012, Steaua a surclasat-o pe U Cluj, scor 5-1. La vremea respectivă, preşedintele ardelenilor era Anamaria Prodan, astfel că partida a consemnat un duel inedit: Reghecampf, antrenor la Steaua, împotriva soţiei sale, şef la U Cluj. Şi atunci, jocul a ridicat multe semne de întrebare.

5,82 e media notelor GSP a lui Viorel Dinu, în acest sezon, cea mai mare dintre toţi jucătorii de la U Cluj

1,40 e cota oferită de bet365 ca Steaua să cîştige diseară, pe Cluj Arena

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Fotbalul te pedepseşte"
Lucian Filip (22 de ani) a vorbit la DolceSport despre meciul pe care Steaua îl va juca în această seară, la Cluj: "Mister ne-a pregătit psihic şi sper să ne impunem fără probleme. Trebuie să abordăm partida serios, că altfel fotbalul ne pedepseşte! Uneori foarte dur. Pentru mine, important e să am continuitate, să progresez, să cresc în valoare, pentru că dacă la jocurile următoare o să am o prestaţie slabă, se şterge tot ce am făcut bun".

Vis împlinit
Stefan Nikolici a vorbit în presa din Muntenegru despre Chelsea, adversarul din "optimile" EL: "Cred că avem şanse. Trebuie să obţinem neapărat un rezultat bun în tur, apoi vom vedea... Mi-am dorit să ne întîlnim cu Inter sau Chelsea, formaţiile mele favorite, şi sînt bucuros că mi s-a îndeplinit dorinţa. Mereu mi-a plăcut să îi urmăresc pe londonezi şi sper să am posibilitatea să şi evoluez contra lor. Deja ne-am îndeplinit obiectivul, aşa că nu există presiune pe umerii noştri. Mai mare va fi pe cei ai lui Chelsea".

"Aş fi fost ţapul ispăşitor"
Ciprian Tătăruşanu a comentat calificarea Stelei în "optimile" Europa League. "Nu a fost un moment uşor, pentru că toată lumea se aşteaptă ca atunci cînd sînt penalty-uri portarul să fie erou. Dacă se întîmpla să pierdem, probabil că eu aş fi fost ţapul ispăşitor. Meritul este al tuturor, nu numai al meu. Acum, nu pot să zic că Chelsea e un adversar înfricoşător, dar să nu uităm că-i deţinătoarea Ligii Campionilor", a declarat goalkeeperul la Dolce Sport.

Promoţionale pentru fani
Suporterii stelişti au ocazia să-şi cumpere deja materiale promoţionale pentru meciul de la Bucureşti cu Chelsea, de pe 7 martie. Pe siteul fcsteauashop.ro, fanii roş-albaştri îşi pot achiziţiona, pentru 35 de lei, un fular dedicat meciului din optimile de finală ale Europa League. În perioada următoare vor mai fi scoase la comercializare fanioane, eşarfe şi alte accesorii pentru suporteri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (180)
biid
biid  •  25 Februarie 2013, 17:08

Cel mai intelept lucru !!!.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  25 Februarie 2013, 15:10
Postat de vladutz13 pe 25 Februarie 2013, 13:07

hm, cam multe like-uri la comentariile lui ave_biancorossi, unele din ele doar discutii banale... deja al 2-lea articol la care observ asta... si comentariile sunt foarte noi, logic era ca cele vechi de azi-noapte sa fie primele :)).... oare cate conturi ca sa voteze are biancorossi asta???

tinere... 41.... simpatiile sunt in continua crestere, precum cotele apelor Dunarii la Buzias...

bluered_sky
bluered_sky  •  25 Februarie 2013, 14:42
Postat de rapidist__sutalasuta pe 25 Februarie 2013, 11:45

Jucatorii, deveniti marionete intr-un teatru de papusi, erau mutati cu forta de la o echipa la alta, amenintati, invrajbiti unii impotriva celorlalti sau lasati pe tusa doar pentru a nu fi racolati de adversar. Inrolau cu forta sportivii, amenintau familiile acestora, santajau arbitrii si timorau echipele â€muncitoresti€œ. Acestea sunt adevaratele lor performante

ai dovezi?

Vezi toate comentariile (180)
Comentează