FOTBAL  »  Superliga  »  DRAGOMIR, REŢINUT

Susţinere pentru Dumitru Dragomir din partea lui Ionel Dănciulescu: "Sper să iasă cît mai repede"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 aprilie 2014 00:02

Ionel Dănciulescu îl susţine pe Dumitru Dragomir, după ce fostul şef al Ligii a fost reţinut pentru 24 de ore şi riscă să fie arestat pentru 29 de zile.

"Îmi pare sincer rău pentru nea Mitică, sper să iasă cît mai repede de acolo. Nu cred că oamenii din fotbal au făcut cel mai mult rău", a comentat Dănciulescu la Dolce Sport valul de arestări din fotbalul românesc.

Acuzat de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani, Dragomir riscă 8 ani de închisoare. Detalii AICI


Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (81)
bamse1901
bamse1901  •  08 Aprilie 2014, 09:29

nici eu nu cred ca afacut cel mai mic rau, dar daca a gresit plateste, pacat este ca ar trebui sa plateasca si cei din alte sisteme care au furat si mai mult

sorinaki
sorinaki  •  08 Aprilie 2014, 01:37

fiecare ''perie'' pe fiecare, oare nu securistul acum ceva vreme spunea ca il vede urmasul sau la liga pe Danciulescu.....?.....lasa Danciule ca mergi si il vizitezi de cate ori vei vrea, si ii faci si o beregata, daca nu mai poti de el...

gametable08
gametable08  •  08 Aprilie 2014, 00:38

Danciu ai dreptate! ce mai sunt in ziua de azi infractiunile de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani pt un om din fotbal sau din politica , pistol cu flegme ce naiba.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează