FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tactică de frate » Dorin Goian nu vine la Dinamo pentru a nu-l scoate din echipă pe Lucian!

Dorin Goian, Lucian Goian, Dinamo
Dorin Goian, Lucian Goian, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Dorin Goian refuză să vină la Dinamo pentru a nu-l scoate din echipă pe fratele său, Lucian

Dorin Goian preferă să fie rezervă la Palermo decît să-şi încurce fratele. Gazeta a aflat de ce fostul stoper al Stelei, propus recent prin intermediari la Dinamo, a evitat să discute prea mult pe marginea transferului.

Au dezvăluit surse din club: "Nu vrea să-i ia locul fratelui său, Lucian. Amîndoi joacă pe acelaşi post şi Goe ştie că, automat, ăla micu' ar pierde orice şansă să fie titular. De-aia Dorin s-a cam ferit să în calcul propunerea, deşi acţionarii dinamovişti ar fi vrut să-l aducă măcar pînă în vară, sub formă de împrumut".

După plecarea lui Tamaş în Anglia, Lucian Goian (27 de ani) are şanse să fie titular în retur pentru roş-albi, mai ales că şi în toamnă a fost apreciat pentru prestaţiile sale. Dorin (29 de ani) are două variante: fie continuă la Palermo, unde a-nceput să joace mai des, fie merge la CFR Cluj, cealaltă echipă din România care-l mai doreşte.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
gandrei
gandrei  •  22 Ianuarie 2010, 12:38

Sursa Giovanni sau Victore becali. Oameni de incredere

 •  22 Ianuarie 2010, 12:25

ce sa caute epava asta la dinamo? e doar un taran plin de el; si e reverva la palermo, nu stiu daca a fost 3 meciuri titular... tamas avea probleme de comportament,dar ca tehnica era 3 clase peste orice fundas din tara din ultimii ani

 •  22 Ianuarie 2010, 11:59

putina decenta in exprimare n-ar strica

Vezi toate comentariile (12)
Comentează