FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL, MÎINE, ORA 21.30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tactică pe pîine » Bonetti îşi epuizează jucătorii cu şedinţe tactice

Bonetti încă mai speră să ia titlul cu Dinamo.
Bonetti încă mai speră să ia titlul cu Dinamo.

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 00:48

Dario Bonetti îi rupe la antrenamente pe ”cîini” pentru ca să ia titlul la vară cu Dinamo: are şedinţe tactice şi de 90 de minute cu elevii săi, duce totul pînă la epuizare.

Cum vrea să ia Bonetti eventul cu Dinamo? Au explicat jucătorii ieri: "În viaţa noastră n-am făcut atîtea antrenamente tactice precum în ultimele zile, de cînd a venit Dario la echipă. Nici cu Walter Zenga nu era aşa. Astea de acum sînt intense, durează şi o oră şi jumătate. Ne pune ca la şah, uneori stă şi de 5-6-7 ori cu o fază, pînă cînd iese cum vrea el". Se resimte epuizarea, dar nimeni nu mişcă în front: "Sînt lucruri de fotbal, care trebuiau făcute. Înainte, cu Ciobi, nu făceam genul acesta de antrenamente, poate că era nevoie şi de aşa ceva, deşi cu precedentul tehnician am ajuns pe locul 1".

"S-a văzut o schimbare de atitudine, în plan general, de la meciul cu Chiajna. O mai mare rigurozitate, care sperăm să fie implementată în jocul echipei" a fost discursul lui Nicolae Badea, preşedintele CA al roş-albilor, după victoria cu Concordia (3-1). "Dinamo nu prea aleargă, nu prea conduce posesia, nu mai atacă precum o făcea în toamnă, aşa că măcar bine să stea în teren. Singura variantă a echipei să reziste în lupta pentru titlu şi să aibă şanse la ea e să stea bine tactic în teren!", au punctat diverşi specialişti din anturajul clubului.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (143)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  04 Iulie 2012, 09:54

Jucatorii de la Bayern München il pomenesc si acum pe Trapattoni si antrenamentele lui tactice. Ii punea cu mina sau tragea de ei pina stateau unde trebuia si asta cu oameni de echipa nationala ca Mathäus, Scholl. Ce a facut PrandFotbalul nu e ce-si inchipuie ciobanul de Jijielli din actuala nationala italiana s-a vazut la CE. Fotbalul nu e ce-si inchipuie Jiji ciobanul ca e.

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  21 Aprilie 2012, 16:12

foarte bine face Bonetti...Dinamo sta prost si la capitolul conditie fizica si in privinta tacticii echipei...defapt pe vremea lui ciobi Dinamo avea o singura idee...munteanu niculae danciulescu..pase intre ei;)....

macsimrobert
macsimrobert  •  21 Aprilie 2012, 15:47

perfect, ca doar de aia sunt platiti, dor nu or vrea sa steie cu burta la soare si sa se bata cu cei de la tska ca in antalya cu ciobi

Vezi toate comentariile (143)
Comentează