FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tactică sau modestie? Ce spune Contra de șansele lui Dinamo la titlu + Informații despre viitoarele transferuri

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 20:22

Cosmin Contra, antrenorul care a salvat-o pe Dinamo in extremis de participarea în play-out și a transformat-o într-o candidată serioasă la titlu, continuă să aibă un discurs moderat în ceea ce privește șansele echipei la câștigarea campionatului. 

Tehnicianul o vede pe Dinamo cu șanse extrem de mici la titlu, dar spune că, per total, clasarea pe podium ar reprezenta o performanță deosebită pentru echipă, având în vedere locul ocupat de "câini" până la venirea sa. 

"Avem șanse minime la titlu, poate chiar nu avem deloc. Mi se pare foarte greu ca ambele echipe din fața noastră să se încurce. Poate doar una din ele, dar nu ambele. 

Dacă e să luăm situația din clasament când am venit eu, da, o clasare pe podium și o eventuală câștigare a Cupei Ligii ar însemna un an bun pentru Dinamo", a mărturisit Contra. 

Antrenorul "câinilor" a negat informațiile conform cărora Dinamo ar fi interesată de aducerea atacantul argentinian Emilio Jose Zelaya. 

"Nu știu nimic de aducerea acelui argentinian. Nimeni nu mi-a zis de el. Nu știu nimic despre asta, nici despre o eventuală plecare a lui Nemec.

Nu știu nici de un transfer al lui Larie, doar ceea ce am auzit în presă, dar din interiorul clubului nu am auzit nimic despre eventualele plecări sau veniri.

Mă interesează doar să pregătesc echipa cel mai bine pentru meciurile rămase", a mai spus "Guriță", la TV Digi Sport.

"Nemec e un jucător important, dar nu doar el a contribuit la această revenire, echipa a făcut rezultatele. E un profesionist deosebit, mi-aș dori ca toți jucătorii să fie la fel de profesioniști ca el, chiar îmi face plăcere să-l antrenez" Cosmin Contra

"Un club care după cinci ani joacă în cupele europene trebuie să-și păstreze cinci-șase jucători care să ajute echipa să aibă o prestație bună în Europa"
Cosmin Contra

Citește și: Telenovelă fără sfârșit la Dinamo » Contra îi răspunde lui Negoiță: "Nu e și procentul la care mă gândesc eu, dar sunt mai aproape de a face asta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  04 Mai 2017, 08:51

E destul de greu. Ai dreptate Gurita. Ar fi fost interesant acest final daca toate meciurile cheie s-ar fi disputat la aceeasi ora si-n aceeasi zi.

corectu
corectu  •  04 Mai 2017, 07:49

Daca Steaua dadea meciul Gazului................

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  04 Mai 2017, 06:48

Și eu cred, ca dacă venea Contra mai din timp ,acum chiar ca eram acolo sus. Și mereu am susținut ca Andone trebuia schimbat mult mai devreme, ca nu e de Dinamo ,iar lumea mi-a sărit în cap.acum cred ca îmi dau dreptate!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează