FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, DUMINICĂ, ORA 18:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO

Ţălnar: "Dacă băteam la Cluj, azi vorbeam titlu, nu de Europa League!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, mărturiseşte că nu ştie dacă va continua sau nu în Ştefan cel Mare şi după finalul sezonului şi spune că o victorie împotriva CFR-ului în debutul returului i-ar fi păstrat pe alb-roşii în cursa pentru titlu.

"Dacă batem Astra, vom fi calificaţi şi matematic în Europa League. Avem meci greu contra lor pentru că sînt implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, dar trebuie să ne facem datoria şi să cîştigăm. Problemele legate de schimburile de jucători dintre Dinamo şi Steaua mă depăşesc, nu e de datoria mea să mă gîndesc la aşa ceva.

Dacă vreau să rămîn în Ştefan cel Mare? Nu ştiu, vedem la vară. De mult timp nu mă mai deranjează nimic, aşa că toate zvonurile care au apărut în ultimul timp trec pe lîngă mine fără să mă afecteze. În cazul în care băteam la Cluj în etapa a 4-a a returului, astăzi vorbeam de titlu, nu de Europa League", a spus Ţălnar la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  14 Mai 2010, 19:12

...si tzantzarul daca ar avea trompa, urechi clapauge si vreo 4 tone in plus... ar fi elefant, nu-i asa Cornele ??

 •  14 Mai 2010, 17:32

daca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează