FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Ţălnar: "Dinamo joacă şi în repriza a doua chiar a făcut spectacol"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, spune că echipa sa a prestat un joc bun şi îşi felicită elevii că au dat totul pentru ca echipa lor să se impună.

"A fost un joc greu. Am întîlnit o echipă bine aşezată în teren. Noi am început mai greu, dar după 20-25 de minute am revenit şi apoi jocul a fost la discreţia noastră. Am avut şi multe ocazii de gol, dar mă bucur de ritmul jocului, că fotbaliştii se respectă şi dau tot ce pot, chiar dacă m-au ţinut cu sufletul la gură până la final.

Am înţeles că a fost penalty la Andrei Cristea în prima repriză, dar în rest nu am ce să-i reproşez arbitrului. E bine că avem un Paşte fericit şi că respirăm şi noi un alt aer 4-5 zile. Mă bucur cel mai mult că echipa joacă şi că în repriza a doua chiar a făcut spectacol", a spus Ţălnar.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
 •  03 Aprilie 2010, 14:01

meci slabutz per ansmablu pentru ambele formatii; dinamo a avut o oarecare dominare insa nu cine ce, totusi a marcat si asta conteaza; talnar e un antrenor bun daca e lasat in pace sa-si faca treaba, si iata ca a facut ce trebuia facut de mai mult timp la dinamo ...i-a lasat pe banca pe sclifositi, talentosi, fentosi, fandositi sau pilosi: niculescu, zicu, ad.cristea....care tineau echipa pe loc! trebuie adusi paun, ganea in plus mai trebuiesc cumparati fundasi dentrali de valoare, nu daminuta!!

stefan2
stefan2  •  03 Aprilie 2010, 08:37

Deocamdata , in campionatul asta slabut , se descurca binisor. Pentru la anul , cel putin inca 3 fundasi meseriasi, 1 portar , 1 mijlocas central de creatie si doi pe extreme.Vindeti 7 , mai puneti niste banuti , luati alti sapte buni + pustani. Deocamdata aratati doar potential....

sundancekid
sundancekid  •  03 Aprilie 2010, 00:22

Noi in primull rind nu avem portar si asta o sa se vada in celelalte meciuri !!! In al doilea rind nu avem rezerve !! Niculescu, Adrian C., Moti, Zicu etc.nu au fata de campioni !! Pulhac la fel, zero !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează