FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţălnar: "Nu vă mai gîndiţi la Europa!" » Ce îi lipseşte antrenorului dinamovist pentru a ataca cupele europene

Ţălnar a fost dezamăgit de eşecul cu Petrolul, scor 1-2
Ţălnar a fost dezamăgit de eşecul cu Petrolul, scor 1-2

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 20:01

Ţălnar le transmite şefilor şi fanilor că o calificare în cupele continentale e aproape imposibilă în condiţiile în care nu are soluţii pe banca de rezerve.

Dinamo s-a împiedicat la Ploieşti după trei victorii din tot atîtea partide, iar acum "cîinii" sînt la 5 puncte de locul 3, cel care duce sigur în Europa League. Cornel Ţălnar s-a resemnat în privinţa clasării pe podium la finalul acestui sezon.

"Ne-am apropiat de primele locuri după cele trei victorii, dar n-avem ca obiectiv un loc de cupă europeană. E foarte, foarte greu să ajungem în Europa pentru că lotul este extrem de restrîns, au apărut jucătorii aflaţi la limita cartonaşelor. E dificil cînd nu ai cu cine înlocui, cei tineri sînt talentaţi, dar nu au experienţă. Avem probleme mari, eu am tot spus că am nevoie de achiziţii, însă n-am reuşit să aducem nimic", s-a plîns Ţălnar la finalul partidei cu Petrolul.

Răciţi, accidentaţi, dar titulari
Prestaţia foarte slabă a "cîinilor" la Ploieşti e pusă şi pe seama problemelor de lot de dinaintea partidei. Lui Rus şi lui Boubacar le-au fost puse perfuzii cu vitamine în dimineaţa meciului, ei fiind gripaţi şi cu febră 40! Pînă seara, temperatura le-a scăzut cu două grade, însă Rus a clacat după 20 de minute. S-a dus la margine şi a strigat către Ţălnar: "Papa, nu mai pot, simt că mă sufoc!". "Sufocă-te că altul n-am!", i-a răspuns antrenorul.

Pe lîngă cei doi, Luchin a avut tendinită, Grigore dureri la muşchii abdominali şi Curtean contractură, toţi pierzînd 70% din antrenamentele premergătoare confruntării cu Petrolul.

"Aduc 3-4 jucători de valoare!"
Negoiţă a fost dezamăgit de rezultatul de la Ploieşti, dar i-a felicitat pe jucători pentru efort. Acţionarul "cîinilor" anunţă achiziţii masive în vară. "Băieţii s-au dăruit, dar, din păcate, s-au făcut greşeli în apărare şi astfel am pierdut. Mai e de lucru, avem nevoie de forţe noi. Există posturi deficitare, ne mai trebuie 3-4 jucători de valoare", a zis Negoiţă la Fanatik Show.

"Am avut o primă repriză bună, iar după ce am egalat puteam să mai marcăm 2-3 goluri. În partea a doua, unii dintre jucători au intrat cu nasul pe sus" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

"Rus şi Boubacar au avut febră mare şi i-am recuperat greu, la ei s-a văzut că au fost bolnavi toată săptămîna. Ei doi şi Axente nu au avut randamentul pe care îl aşteptam" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
vasy86le
vasy86le  •  18 Martie 2013, 18:35
Postat de hardcore_xx pe 18 Martie 2013, 10:47

E frig la -20, catelandrilor? :))

Aveti curaj acum nu? pana acum nu ziceati nimic, erati o echipa de ratati, cum ati avut si voi niste rezultate, gata, ati uitat unde erati pana acum 1-2 ani? Cand Dinamo a castigat campionatul in 2007 va era frig acolo jos unde erati?o sa vina si randul nostru sa fim sus, si voi sa stati acolo jos.

adimutu14
adimutu14  •  18 Martie 2013, 17:35

Macar trebuie apreciat pentru ca e realist, oricum Europa s-a pierdut din tur pe mana lui Bonneti nu pe mana lui Talnar. Asta e...poate la anul.

bobbytza42
bobbytza42  •  18 Martie 2013, 15:43

nu tehnicianul este vinovat..nici conducerea...vina apartine 100% jucatorilor.nu antrenorul joaca pe teren ci jucatorii...niciodata nu va avea Dinamo o echipa competitiva(ca de altfel majoritatea echipelor din Liga 1) atata vreme cat intra pe teren cu atitudinea de "cine mi-s eu",atata vreme cat nu au o conditie fizica excelenta(si asta lipsei unui preparator fizic specialist),atata vreme cat nu-si va schimba mentalitatea fiecare jucator....nu asa se joaca fotbal,trantindu-se in careu si cersind lovituri de la 11 m ,aruncandu-se pe jos la cea mai mica atingere,iar in cazul in care arbitrul lasa jocul sa continue,jucatorii se opresc si vocifereaza,injura,si se plimba pe teren....par

Vezi toate comentariile (13)
Comentează