FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 3-3

Ţălnar se plînge că n-are cu cine face echipa pentru ultima rundă » - 7 la Vaslui

Marius Alexe, Alexe, Dinamo
Marius Alexe, Alexe, Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Marius Alexe poate respira uşurat, accidentarea la genunchiul stîng nu e atît de gravă pe cît se speriaseră dinamoviştii.

Mijlocaşul stînga a suferit o entorsă cu Astra, dar n-are ligamentele afectate, ci doar un tendon lezat. Vestea bună e că nu necesită operaţie, va sta numai 3 săptămîni pe margine. Ratează acţiunea echipei naţionale din Ucraina şi din Austria, însă rămîne în cărţi pentru un transfer la Fiorentina.

Cornel Ţălnar acuză că n-are pe cine trimite pe teren sîmbătă, în ultima etapă, la Vaslui: "Poate o să intru eu, altfel nu văd. Avem suspendaţi, accidentaţi, o echipă întreagă în total, mergem în Moldova doar ca să nu se spună că desconsiderăm competiţia. E greu să faci performanţe cînd doar cîrpeşti!".

Torje şi Boştină sînt suspendaţi, iar Dolha, Goian, Niculae, Alexe, Diabate n-au nici o şansă de joc. Molinero, N'Doye şi Kone nu s-au antrenat ieri, abia de joi ar putea să se pregătească alături de cei valizi.

Cum ar arăta Dinamo la Vaslui
Cr. Munteanu - Scarlatache, Grigore, Moţi, Pulhac - Zicu, Mărgăritescu, Kone (N'Doye), Ad. Cristea - A. Cristea, Fl. Bratu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  18 Mai 2010, 14:25

Auzi, ce gluma buna, ca n-are cu cine face echipa pt. ultima etapa. Dar cand a avut? La dinamo nu e decat o adunatura de rebuturi. Numai gura si latratul e de voi.Suntetzi chiar pen1b1l1.

 •  18 Mai 2010, 12:01

pai cu echipa asta...daca asta o fii... ar trebui sa batem vasluiul lejer...nush ce se tot plange talnar atata :|

sundancekid
sundancekid  •  18 Mai 2010, 11:52
Postat de pe 18 Mai 2010, 10:13

du te bai la coada vacii la alba laba iulia ca am vazut k ti place- nu ai bagat niciodata tineri sa le dai incredere -pina si becacaliu l a bagat pe pustiul ala matei-zivny predescu stau pe banca-sa vina 6 fundasi sirbi si doi portari sirbi altfel degeaba

Stiu ca nu esti dinamovist dar ai fact un comentariu excelent..am inteles aluzia !!! Adevarul e ca au fost echipe (timisoara) care a bagat tinaretul si nu sau facut de ris !!! Asta e doar un fricos care nu stie sa se impuna !!1 Ii tremura c..rul mereu !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close