FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA, LUNI, 19:30, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ţălnar susţine preluarea lui Dinamo de către Il Luce: ”Doamne ajută să vină!”

Articol de , - Publicat duminica, 10 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 martie 2013 20:58

Ţălnar, 55 de ani,  le spune bancuri propriilor jucători atunci cînd aceştia îl întreabă cînd vor primi ultimele patru salarii restante


Cornel Ţălnar este neînvins în cel de-al 6-lea mandat la Dinamo, are două victorii din tot atîtea meciuri în 2013, cu Braşov (2-1) şi cu Rapid (1-0), şi nu se teme că poate fi schimbat de către acţionariat. Deşi s-a vehiculat deja varianta ca roş-albii să aibă un parteneriat cu Şahtior Doneţk, acolo unde antrenor este Mircea Lucescu, un apropiat al lui Ionuţ Negoiţă, viitorul şef suprem al "cîinilor". "Chiar nu mă deranjează că se vehiculează nume de tehnicieni ce-ar putea să mă schimbe. În alţi ani mă deranja, dar acum chiar nu-mi mai fac sînge rău. Doamne ajută să vină Mircea Lucescu în locul meu! Este cel mai mare antrenor român şi ar fi o mare cinste pentru mine. Dar, are o vîrstă, nu cred că ar vrea să se mai întoarcă în ţară", a declarat ieri "Papa".

Cum se uită de foame?
Problema cea mare a antrenorului este alta, cea financiară: "Aştept să avem linişte. De cîte ori intru în cabină, 7-8 jucători vin şi mă întreabă: «Ce se întîmplă, cînd mîncăm şi noi, cînd dăm banii la copii?». Eu încerc să fac o caterincă, să le spun un banc, să-i scot din pasa proastă. Şi uităm de foame. Nu ştiu dacă joacă pentru mine, joacă pentru Dinamo... Poate şi eu am avut un rol în ecuaţia asta, să-i fac să joace şi fără bani, dar nu se poate la infinit. Dar cum au stat băieţii 4-5 luni neplătiţi, mai pot aştepta pînă miercuri, cînd expiră termenul de două săptămîni acordat de domnul Negoiţă".

"Toţi apropiaţii mei îmi spun să fiu mai tupeist, să mă bag în faţă, să trag spuza pe turta mea, dar eu sînt genul de ardelean cu bun-simţ, vorba bunicii mele: «Să nu fur, să nu înşel, să trăiesc viaţa cinstit!». Chiar dacă voi fi iar sacrificat, cîndva"
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

Ameninţă Steaua
Ţălnar apreciază rezultatele marilor rivali în Europa League: "Nu mă interesează în mod special ce face Steaua în Europa, dar trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Felicitări Stelei pentru victoria contra celor de la Chelsea şi la mai mare! Îl apreciez şi pe Reghe, e un antrenor valoros, care a construit ceva serios pe o fundaţie solidă, iar rezultatele nu sînt întîmplătoare. Are o echipă bună, pe care de-abia aştept s-o înving! Serios, ştiu ce zic, vom bate Steaua!". Cele două echipe se vor întîlni în luna mai, în etapa a 31-a.

Nu vrea la Glina
Varianta ca roş-albii să se mute din Ştefan cel Mare nu este agreată de către Ţălnar: "Dinamo este Dinamo doar la ea acasă. Adică în Ştefan cel Mare. Aici s-au făcut marile performanţe. Nici nu vreau să mă gîndesc la Glina".

S-a împăcat cu Rednic
După cîteva contre în iarnă, legate de metodele de pregătire, Cornel Ţălnar şi Mircea Rednic s-au împăcat. A dezvăluit antrenorul dinamovist în ultimul număr al Fanatik: "Mi s-a spus că am metode comuniste, că am tehnici de Evul Mediu, dar sînt ferm convins că nu poţi fi Messi sau Maradona dacă fizic eşti varză. M-a surprins şi m-a durut cînd s-a luat Rednic de mine, l-am sunat şi i-am zis: «Bă, tu, eu, alţii ca noi, la vremea noastră, am făcut performanţă bronzîndu-ne la plajă sau fiindcă ne-au rupt Lucescu şi alţi antrenori prin nămeţi?». Mi-a dat dreptate, şi-a cerut scuze şi l-am iertat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
vasy86le
vasy86le  •  11 Martie 2013, 08:36

UEFA Cup / Turul 3 - Dinamo - Hibernians 5-1 4-0 UEFA Cup / Turul 2 - Dinamo - Beitar 1-0 1-1 UEFA Cup / Turul 1 - Dinamo - Xanthi 4-1 4-3 UEFA Cup / Grupa B - Dinamo - Besiktas (a) 2-1 UEFA Cup / Grupa B - Dinamo - Brugge (d) 1-1 UEFA Cup / Grupa B - Dinamo - Leverkusen (a) 2-1 UEFA Cup / Grupa B - Dinamo - Tottenham (d) 1-3 UEFA Cup / 1/16 Finals - Dinamo - Benfica 1-2 0-1

vasy86le
vasy86le  •  11 Martie 2013, 08:34
Postat de xolv pe 10 Martie 2013, 08:11

Ne-a umilit ? Dupa 18 ani ?Un meci in care am avut 4 bare ? Ati castigat si voi campionatul cand Steaua si Rapid erau epuizate dupa sezonul de Europa League. Mare performanta!!!

Pana la 3-0 pentru Dinamo, nu ati avut nici o ocazie importanta la poarta lui Dinamo, si trebuie sa recunoasteti, ca ala a fost un derby frumos, chiar daca va e greu sa recunoasteti, cel putin celor ca tine, am vazut si stelisti care au felicitat Dinamo atunci, pacat ca sunteti prea putin stelisti adevarati, care recunosc cand adversarul te domina, si te bate frumos.Si scuza aia penibila cu europa sa i-o spui lui mutu, ia verifica tu parcursul echipei Dinamo in europa in sezonul 2006-2007, si vezi ca atunci Dinamo batea Besiktas cu 2-1, facea 1-1 cu bruge in deplasare, batea cu 2-1 pe Leverkusen, si trecea de grupe, unde a dat peste Benfica, si s-a incheiat parcursul nostru.

vasy86le
vasy86le  •  11 Martie 2013, 08:11
Postat de dnbstep pe 10 Martie 2013, 10:14

umilinta au fost ultimele meciuri cand nu ati iesit din jumatatea voastra decat prin 2 degajari ale portarului....Talnar saracu incearca sa lucreze la moralul jucatorilor cu declaratiile astea, dar in meciul direct nu o sa mai fim angrenati in Europa probabil si o sa fim si matematic campioni, deci probabil vom juca cu rezervele dar tot va dam nescafe-ul!! bafta cu Chiajna, o sa aveti nevoie ca alearga mult aia :))

Si cum v-a dat Dinamo gol daca nu a iesit din jumatatea ei? nu stiu de ce aduci aminte de ultimul meci, unde ati fost avantajati clar de arbitru, se intoarce roata, o sa ajungeti si voi cat mai curand in situatia noastra,luati campionatul anul asta, bv voua, dar va veni si randul nostru.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează