FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Întâlnire decisivă la Dinamo! Nu vrea să fie de decor, ci să fie ascultat

Foto: Instagram Gabriel Tamaș
Foto: Instagram Gabriel Tamaș

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 10:04 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 11:19

Gabriel Tamaș, 40 de ani, urmează să se întâlnească la începutul acestei săptămâni, poate chiar azi, cu șefii de la Dinamo, susțin sursele GSP, pentru a vedea dacă semnează angajamentul pentru funcția de director sportiv. ♦ Fostul internațional are solicitări ferme, de la care nu vrea să abdice. ♦ Brașoveanul ar putea fi în tribune la meciul cu Hermannstadt, de marți, la „Arcul de Triumf”.

Dinamo are o săptămână grea. Marți, de la ora 18:30, joacă acasă, la „Arcul de Triumf”, împotriva celor de la Hermannstadt, echipa lui Marius Măldărășanu fiind una dintre marile surprize ale campionatului.

Scandal în jurul pozei lui Voicu
EDITORIAL
Scandal în jurul pozei lui Voicu

Vineri, în Copou, „câinii” au meci cu Poli Iași, formație care a răpus Rapid, scor 3-1, succes ce duce trupa lui Leo Grozavu la 8 puncte de bucureșteni!

Întâlnire decisivă Dinamo - Gabriel Tamaș la București

Roș-albii vor să se întărească și la nivelul conducerii. După ce au fost în centrul unei ipostaze intens comentate la Cluj, atunci când au făcut o poză cu trofeele din vitrina celor de la CFR, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu ar urma să aibă o întâlnire, ce-ar putea fi decisivă, cu Gabriel Tamaș. Opțiunea numărul 1 în prezent pentru funcția de director sportiv.

Deunăzi, cei de la Iamsport au scris despre discuțiile pe care părțile le-au demarat pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Gabriel Glăvan, la finele anului trecut. Ulterior, Gabi Tamaș a comentat pentru GSP: „Nu am ce comenta mai mult decât faptul că sunt amic cu Andrei Nicolescu”.

9trofee a cucerit Tamaș ca fotbalist, cu Dinamo, cu FCSB și cu Hapoel Haifa

În mercato de iarnă, Andrei Nicolescu și Zeljko Kopic s-au ocupat de transferuri. Un detaliu ce i-a încărcat programul antrenorului, care a trebuit să aloce timp căutărilor de jucători în loc să fie cu gândul doar la planul tactic al echipei.

2milioane de euro este suma pentru Dinamo l-a cedat pe Tamaș la Galatasaray în vara 2003

Diplomat, brașoveanul a parat orice discuție despre subiectul ce interesează întreaga suflare dinamovistă. În această săptămână ar trebui să se lămurească situația.

Chiar azi fusese programată o întrevedere între fostul fundaș și oficialii „câinilor” pentru a vedea dacă vor trece la pasul următor, semnarea contractului.

Cum vor decurge negocierile cu Gabriel Tamaș, dacă Dinamo îl vrea ca director sportiv

Chiar dacă este la început de drum în ceea ce se dorește o nouă carieră, după ce s-a retras din fotbal la finalul lui 2023, Gabriel Tamaș nu are de gând să fie un oficial de decor. Nici la Dinamo, nici în altă parte, susțin cei ce-l cunosc.

„Are niște idei ferme, clare, s-a tot documentat în ultima vreme. S-a înscris și la niște cursuri ale Federației pentru viitorii manageri sportivi. Plus că are relații și în străinătate, a vorbit cu unul, cu altul.

De curând, a vorbit cu Cosmin Moți, care este de câțiva ani director tehnic la Ludogorets, dar și cu cei de la Hapoel Haifa, având cunoștințe în Israel, acolo unde a jucat.

Ideea este că Gabi Tamaș vrea să aibă un cuvânt în funcția pe care ar urma să o aibă, de la transferuri la tot ceea ce presupune meseria asta. Nu este yes-man să fie de decor. Dacă se va înțelege cu șefii lui Dinamo, atunci va fi de acord și va semna contractul, altfel, nu!

67de selecții a adunat Gabriel Tamaș ca fundaș al naționalei, marcând de 3 ori

Când au demarat Pablo Cortacero și Cosmin Contra proiectul ce părea fabulos cu spaniolii, în vara 2020, Gabi s-a întâlnit de trei ori cu dinamoviștii, dar nu a fost convins de seriozitatea celor implicați. Și a spus «pas», nu a semnat, deși i se promitea un supercontract.

83de meciuri a strâns fostul fundaș în tricoul dinamoviștilor, în mai multe perioade, marcând 4 goluri

Tamaș are încredere în oamenii de afaceri de la Dinamo, în ceea ce fac ei, dar consideră că și el se pricepe la fotbal, de aceea vrea să-și exercite cunoștințele în acest domeniu", au explicat sursele GSP.ro.

VIDEO. Zeljko Kopic a comentat revenirea lui Mircea Lucescu la antrenamentele lui Dinamo: „A devenit un fel de tradiție”

Citește și alte știri:

Ovidiu Burcă o dă cu mantă: „Trebuia să-l învețe cineva!”

EXCLUSIV Vești bune pentru Zeljko Kopic, înainte de Dinamo - FC Hermannstadt » „Haita” primește întăriri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
b77uhk
b77uhk  •  26 Februarie 2024, 13:47

Nu cred ca Tamas este de nivelul lui Dinamo în acest moment. Funcția de director tehnic implică un nivel mai ridicat decât dispune Gabi în acest moment

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  26 Februarie 2024, 13:42
Postat de Metalmania pe 26 Februarie 2024, 12:24

“Vineri, în Copou, „câinii” au meci cu Poli Iași, formație care a răpus Rapid, scor 3-1, succes care duce trupa lui Leo Grozavu la 10 puncte de bucureșteni!“ La 8 puncte nu la 10 puncte.

Ce le ceri gigistilor de la gsp.ro?

Metalmania
Metalmania  •  26 Februarie 2024, 12:24

“Vineri, în Copou, „câinii” au meci cu Poli Iași, formație care a răpus Rapid, scor 3-1, succes care duce trupa lui Leo Grozavu la 10 puncte de bucureșteni!“ La 8 puncte nu la 10 puncte.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează