FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - STEAUA 0-2

Tamaș, luat la mișto de suporteri la Iași: "Gabi, ți-am lăsat un cadou la intrare!" » Fotoreporterul GSP a surprins TOT

FOTO: Alex Nicodim +1   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2016 00:00

Fanii l-au ironizat pe fundaşul central al vicecampioanei, după ultima escapadă bahică, în timp ce ieşenii au primit pahare de bere gratis din partea unui sponsor.

Gabi Tamaş trece prin clipe grele la Steaua! Gigi Becali n-a mai rezistat şi l-a distrus în direct la televizor pe jucătorul său, chiar dacă a fost rugat de Reghecampf să nu facă niciun fel de comentariu.

"Cum să mai fie iertat Tamaş? Nu e doar problema cu băutul! Sunt alte probleme mai grave, pe care nu le ştiţi voi! Păi, dacă nu mai vii nici la antrenamente sau vii când vrei tu?", a spus Becali, ieri dimineaţă, la DigiSport.

Bere gratis la 5 grade :)

Jucătorul de 32 de ani a fost titular ieri la Iaşi, dar a fost luat imediat în colimator de fanii prezenţi pe stadion. "Gabriele, băi beţivule, vezi că ai bere gratis la intrare!" sau "Gabi, lasă chefurile şi băutura!" au fost mesajele fanilor. Iar berea gratis chiar a existat, nu era o glumă!

Înainte de startul partidei, dar şi la pauză, suporterii prezenţi au avut la dispoziţie mai multe corturi de unde au primit câte un pahar de 500 de ml de bere, gratis! Iar doritori au fost mulţi, chiar dacă afară erau 5 grade în termometre.

"Dacă e gratis de ce să nu luăm?! Şi-aşa mai sunt puţine mocăciuni în ţara asta, profităm de tot ce prindem!", a spus unul dintre fanii care s-au aşezat la coadă pentru un pahar de bere.

Iar în minutul 35, Tamaş, care a ignorat toate jignirile din tribune, a înscris un supergol din lovitură liberă, de la 35 de metri! Reuşita în Liga 1 vine după 7 ani de pauză, ultima dată mai marcase pentru Dinamo în meciul cu Pandurii, pe 4 octombrie 2009.

"Ce să mai vorbesc cu Tamaş? Diavolul are atâta putere încât poate să distrugă lumea cu un singur deget. El are demon de băutură, ce concesie să mai fac cu el? O să vedeţi ce o să fac cu el, nu vă zic acum"
Gigi Becali, patron Steaua

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
dragos70
dragos70  •  31 Octombrie 2016, 15:28

Cred ca Tamas a dat gol Stelei in Ghencea dupa 2009 daca am memorie buna!

arsenie_b
arsenie_b  •  31 Octombrie 2016, 14:52

betiv sau nu, Tamas e cel mai bun fotbalist de la Steaua.

1034665626561813
Andrei Lucian  •  31 Octombrie 2016, 14:09

Tamas nu ca le-a dat gol de la intrarea din stadion,cre-ca era intrarea din judet.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează