FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 0-0

Tameş: "Sperăm să continue Contra, a dat echilibru echipei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2010 00:00

Iulian Tameş consideră echitabil rezultatul din Ştefan cel Mare şi spune că cele două echipe s-au anihilat reciproc în derby-ul de ieri.

"Suntem pe locul doi şi mai sunt meciuri de jucat. Era mai bună o victorie, dar până la urmă este şi un punct în deplasare câştigat meritat. Am vorbit cu foştii colegi, este o plăcere de câte ori mă întâlnesc cu ei. Azi am aflat şi noi că joacă Zicu, a fost o strategie a conducerii.

Rămânem neînvinşi, pentru noi este un lucru foarte bun că n-avem nici o înfrângere în acest tur. Sperăm şi în mecurile următoare să o ţinem tot aşa. Cosmin Contra a dat un echilibru echipei şi sperăm să continue", a adăugat Tameş, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
forza.otelul
forza.otelul  •  28 Noiembrie 2010, 19:33

nu mai continua Contra, pt ca a facut imprudenta de a supara Garoiul, cand a cerut restantele financiare. asa patesc toti cei care au coloana vertebrala, vor fi terfeliti si jigniti pana-si dau demisia ...

claustrofobus
claustrofobus  •  28 Noiembrie 2010, 13:37

trebuia sa batem in meciul asta. nu suntem multumiti. galatiul a batut la dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close