FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tănase află mîine dacă va juca la Napoli. MM Stoica: "Sînt şanse mici!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia lui Cristi Tănase, care a părăsit ieri terenul după numai 32 de minute.

"Noi sperăm să fie doar o contractură, dar în opinia mea sînt şanse mici să fie folosit la Napoli. Mîine se va afla exact situaţia lui. Va efectua un RMN şi abia atunci vom şti cu siguranţă dacă ne putem baza sau nu pe el", a comentat MM Stoica la "Fotbal Club", pe Digisport.

Cu referire la situaţia la campionat, Stoica a spus: ""Cînd eşti pe locul 7 şi te numeşti Steaua Bucureşti, nu ai cum să fii mulţumit. Şi cînd eşti pe locul doi sînt probleme. Chiar şi cînd eşti pe primul loc sînt probleme".

Şi a încheiat: "Mi-e şi jenă să vorbesc de titlu. Sigur, dacă se face acum un sondaj de opinie, normal că lumea votează că avem şanse. Situaţia este alarmantă, sîntem mult sub aşteptări".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează