FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tănase ar putea rata derby-ul cu CFR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Roş-albastrii se tem că l-ar putea pierde pe Cristi Tănase pentru meciul cu CFR Cluj. Mijlocaşul are o infecţie dentară şi va face azi o serie de investigaţii amănunţite.

Dacă analizele vor arăta că are nevoie de o operaţie, el ar deveni indisponibil pentru derby, dar Stoichiţă speră nu fie nevoie de intervenţie chirurgicală. Tănase a jucat cu dureri de dinţi şi contra Ceahlăului.

Ultimele noutăţi:
- Pepe Moreno s-a antrenat ieri sub comanda lui Stoichiţă, dar mai durează pînă cînd columbianul va putea fi luat în calcul pentru partidele din campionat.
- Ciprian Vasilache susţine că reuşita sa împotriva Stelei n-a fost una norocoasă: "OK, Zapata a şutat în mine, dar alergasem 30 de metri ca să ajung în faţa lui!".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
 •  24 Februarie 2010, 11:34

ce s-a intamplat cu tanase? parca ati scris ca s-a lasat de "bomba" de ziua lui. si-l vad ca iese cu ea la carciuma. ce ziaristiipulii mele sunteti! puneti botu' la ce zice oieru'. daca a zis ciobanul ca tanase numai e cu aia, voi hap, ati si inghitit-o si ati dat-o ca stire. vai de voi! se rasuceste ioan chirila in mormant, idiotilor!

vlad_stegar
vlad_stegar  •  24 Februarie 2010, 11:34

Cea mai mare greseala din viata fratiorului asta a fost ca nu s-a dus la Koln, inca vreo 2-3 etape in care nu joaca bine, si se sterge ciobanul cu bocancii pe el.

 •  24 Februarie 2010, 11:08

pai asa gol putea sa dea oricine !nu?? ce e asa de greu sa traga portarul in tine si mingea sa mearga in poarta....?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează