FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tănase e blocat! » Cazul ciudat al lui Dodel: are oferte, dar nu se poate transfera

Cristi Tănase nu se poate transfera la nicio echipă pentru moment.
Cristi Tănase nu se poate transfera la nicio echipă pentru moment.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 12:15

Decarul Stelei a fost dorit de Petrescu la Kuban, dar afacerea a picat. Becali nu vrea cu nici un chip să-l cedeze fiindcă ar împărţi banii în mod egal cu FC Argeş.

Orice ar face Cristi Tănase, tot nu prinde un transfer în străinătate! Ca să plece, ar fi nevoie de o ofertă formidabilă. Doar aşa Becali ar avea de cîştigat de pe urma tranzacţiei. Gigi a plătit 1,8 milioane de euro pe Dodel cînd l-a adus de la FC Argeş, dar le-a lăsat piteştenilor şi jumătate din drepturile asupra fotbalistului!

Victor Becali, agentul lui Tănase, a explicat situaţia complicată: "Nu e normal ce se întîmplă. Cristi nu se poate vinde pe 3,5 milioane de euro, fiindcă Argeş ar lua jumătate din bani şi ar cîştiga în total trei milioane şi jumătate de pe urma fotbalistului. Pe cînd Steaua, care a dat 1,8 milioane, ar ieşi pe minus din afacerea asta!".

S-a ajuns la blocaj din cauza felului în care s-a făcut contractul de transfer al lui Tănase la Steaua. Roş-albaştrii au omis să precizeze în act că Argeşul îşi încasează procentele după ce se deduce suma de 1,8 milioane de euro pe care roş-albaştrii au plătit-o la achiziţionarea fotbalistului. Aşa, întreaga sumă se împarte în mod egal, iar Piteştiul păstrează şi banii pe care i-a primit deja la vînzarea lui Tănase.

Reghecampf se bucură
Dacă economic Tănase nu poate fi o afacere, el rămîne totuşi important pentru stelişti. "E indispensabil, mi-am dat seama de asta după cantonamentul din Austria", a reacţionat Reghecampf la sfîrşitul pregătirii. Tănase, 25 de ani, a marcat patru goluri în campionatul trecut şi are nouă reuşite în Liga 1 în întreaga carieră de pînă acum.

3,6 milioane de euro ar trebui să coste Tănase pentru ca Steaua să iasă din afacere pe zero. În situaţia asta, FC Argeş ar lua tot profitul de 3,6 milioane de euro

"Nu e corect ce se întîmplă. Steaua nu-l vinde pe Tănase, e vorba despre problema Piteşti. Argeşul ar face profit, iar Steaua n-ar lua nimic" (Victor Becali, impresarul lui Tănase)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Stoicikov vine nervos!
Hristo Stoicikov se ceartă cu ziariştii bulgari înainte să ajungă la Bucureşti pentru amicalul de prezentare al Stelei. "Întotdeauna apar şi-mi dau sfaturi oameni care nu fac diferenţa între fotbal şi squash!", s-a enervat antrenorul lui Litex. El a fost criticat pentru prestaţia din amicalele jucate de formaţia din Loveci în vara asta. "Dar nimeni nu se uită ce lot tînăr avem. Vreau să văd şi oameni cu creier, nu doar capete seci!", a mai zis Stoicikov. Steaua-Litex e duminică, de la ora 20:45, în direct pe ProTV.

Brandan e dorit de Lippi
Lui Pablo Brandan îi merge bine de cînd a plecat în China. Argentinianul pe care Steaua a încasat 700.000 de euro acum o jumătate de an joacă la Liaoning, locul şapte din liga chineză, şi e dorit acum de Guangzhou, formaţia de pe primul loc. Antrenorul liderului e Marcello Lippi, fostul selecţioner al "naţionalei" Italiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
timarhac
timarhac  •  13 Iulie 2012, 16:37

pfff... nu mai merge la Lyon? Naspa...vand doua tricouri...Barca Chirices si O.L.tanase

transilvanialibera
transilvanialibera  •  13 Iulie 2012, 15:58

tanase ..antitalent inascut

transilvanialibera
transilvanialibera  •  13 Iulie 2012, 15:57

tanase ..antitalent inascut

Vezi toate comentariile (29)
Comentează