FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Tănase! Nu, Dică! Nu, Becali! Dilemă ciudată față de situația antrenorului de la FCSB

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 18:36

Antrenorul principal al FCSB e greu de numit cu exactitate. Oficial, în acte, A1 e Viorel Tănase, angajat pentru că Nicolae Dică nu posedă licența Pro.

Tănase, fost fotbalist bun la Oțelul, la Dinamo și la FC Argeș, a fost demis de la Cetate Deva, din Liga a 3-a, înainte să fie angajat de FCSB.

"Principalul" responsabil e, de fapt, Dică. În realitate, amândoi sunt "paravan" pentru ca Becali să-și exercite talentul de antrenor. El decide transferurile, formula de start. De multe ori, și schimbările!

Marți seară, la partida din preliminariile Ligii contra celor de la Plzen, s-a enervat că Dică n-a nimerit înlocuitorul lui Budescu: "Trebuia băgat Man pe dreapta și adus Teixeira în centru, în spatele vârfului.

El l-a trimis pe teren pe Achim. Și uitasem că Achim mai există la Steaua! Păi, am adus o grămadă de jucători ca să jucăm tot cu Achim?"

A făcut deja echipa pentru retur

Becali nu mai are încredere că Dică poate duce echipa în grupele europene. "Gata, mă implic eu, că sunt banii mei!" a fost anunțul după 2-2 cu Plzen la București.

Și venit cu indicații clare: "Larie e cel mai slab, greșește meci de meci! Pe Achim n-o să-l mai vedeți pe teren! Va intra Pleașcă fundaș dreapta. Nu e în grațiile lui Dică? O să fac eu să intre în grațiile lui".

Dintre toți, cel mai greu de înlocuit e Larie, care nu are concurență. El și Bălașa sunt singurii fundași centrali din lot. O variantă pentru Gigi ar fi să-l retragă pe Pintilii în apărare, unde a mai jucat în trecut, și să intre la mijloc Ovidiu Popescu lângă Junior Morais.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
ray51
ray51  •  28 Iulie 2017, 08:41

Asa e cand ajung 'gainarii' in varful gramezii: imprastie tot stricand forma de con intr-un corp diform fara denumire in geometrie.

sakamoto
sakamoto  •  28 Iulie 2017, 08:40

Daca FBSC se califica, dupa returul cu cehii, propun ca antrenorul Gigica sa preia Natzionala Romaniei, intr-o epoca post Daum. Numai asa poate fi revigorat fotbalul romanesc, aflat in metastaza.Hai Romania!

berry2002
berry2002  •  27 Iulie 2017, 23:32

La 12 noaptea inaintea meciului retur Becali va anunta ca Fcsb a castigat deja cu 3-0 la masa verde asa ca Plzen n are nicio sansa. Practic fcsb merge la TAS deoare Alibec a observat ca arbitrul a purtat pe sub tricou un maieu in culorile cehilor iar pe deasupra MM a observat ca atacantul care a marcat avea ghete in culori diferite,ceea ce l-a deranjat clar pe Nita. Regulamentul e clar, a spus Meme: nu se specifica nicaieri ca poti avea ghete in diferite culori,Steaua e in Champions League.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează