FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Tănase! Nu, Dică! Nu, Becali! Dilemă ciudată față de situația antrenorului de la FCSB

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 18:36

Antrenorul principal al FCSB e greu de numit cu exactitate. Oficial, în acte, A1 e Viorel Tănase, angajat pentru că Nicolae Dică nu posedă licența Pro.

Tănase, fost fotbalist bun la Oțelul, la Dinamo și la FC Argeș, a fost demis de la Cetate Deva, din Liga a 3-a, înainte să fie angajat de FCSB.

"Principalul" responsabil e, de fapt, Dică. În realitate, amândoi sunt "paravan" pentru ca Becali să-și exercite talentul de antrenor. El decide transferurile, formula de start. De multe ori, și schimbările!

Marți seară, la partida din preliminariile Ligii contra celor de la Plzen, s-a enervat că Dică n-a nimerit înlocuitorul lui Budescu: "Trebuia băgat Man pe dreapta și adus Teixeira în centru, în spatele vârfului.

El l-a trimis pe teren pe Achim. Și uitasem că Achim mai există la Steaua! Păi, am adus o grămadă de jucători ca să jucăm tot cu Achim?"

A făcut deja echipa pentru retur

Becali nu mai are încredere că Dică poate duce echipa în grupele europene. "Gata, mă implic eu, că sunt banii mei!" a fost anunțul după 2-2 cu Plzen la București.

Și venit cu indicații clare: "Larie e cel mai slab, greșește meci de meci! Pe Achim n-o să-l mai vedeți pe teren! Va intra Pleașcă fundaș dreapta. Nu e în grațiile lui Dică? O să fac eu să intre în grațiile lui".

Dintre toți, cel mai greu de înlocuit e Larie, care nu are concurență. El și Bălașa sunt singurii fundași centrali din lot. O variantă pentru Gigi ar fi să-l retragă pe Pintilii în apărare, unde a mai jucat în trecut, și să intre la mijloc Ovidiu Popescu lângă Junior Morais.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
ray51
ray51  •  28 Iulie 2017, 08:41

Asa e cand ajung 'gainarii' in varful gramezii: imprastie tot stricand forma de con intr-un corp diform fara denumire in geometrie.

sakamoto
sakamoto  •  28 Iulie 2017, 08:40

Daca FBSC se califica, dupa returul cu cehii, propun ca antrenorul Gigica sa preia Natzionala Romaniei, intr-o epoca post Daum. Numai asa poate fi revigorat fotbalul romanesc, aflat in metastaza.Hai Romania!

berry2002
berry2002  •  27 Iulie 2017, 23:32

La 12 noaptea inaintea meciului retur Becali va anunta ca Fcsb a castigat deja cu 3-0 la masa verde asa ca Plzen n are nicio sansa. Practic fcsb merge la TAS deoare Alibec a observat ca arbitrul a purtat pe sub tricou un maieu in culorile cehilor iar pe deasupra MM a observat ca atacantul care a marcat avea ghete in culori diferite,ceea ce l-a deranjat clar pe Nita. Regulamentul e clar, a spus Meme: nu se specifica nicaieri ca poti avea ghete in diferite culori,Steaua e in Champions League.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează