FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Tănase revine mai repede!

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Căpitanul Stelei a suferit o leziune fibrilară de 2,3 mm, însă e aşteptat pe gazon după 3 săptămîni de pauză, nu după o lună, cum se anticipase.

Cristi Tănase a rezistat doar 10 minute în derby-ul cu Poli Timişoara (1-1), apoi a cerut schimbare, acuzînd dureri la coapsa piciorului drept. Ieri-dimineaţă, a fost supus unor analize mai amănunţite şi s-a stabilit că are ruptură musculară de 2,3 milimetri. "Dodel" a pierdut convocarea la "naţională" şi următoarele două partide ale roş-albaştrilor, cu Urziceni în Liga 1 şi cu Liverpool în Europa League, însă va fi apt cu Astra Ploieşti, meci contînd pentru runda a 8-a, pe 20 septembrie.

Mihai Răduţ a căzut şi el victimă gazonului prost din Ghencea şi s-a ales cu o entorsă de gradul 1. Fotbalistul de 20 de ani va lipsi şi el 10 zile de la antrenamentele. "E posibil ca Mihai să piardă doar întînirea cu Unirea şi să-şi facă apariţia în prima partidă din grupele Europa League, de la Liverpool. Bine că i-au fost afectate ligamentele, altfel putea spune adio sezonului de toamnă", au explicat steliştii.

"Numeroasele accidentări din lotul nostru sînt cauzate şi de terenul foarte prost din Ghencea. Trebuie făcut ceva, nu se poate să jucăm mereu în asemenea condiţii!"
Romeo Surdu, atacant Steaua

Situaţia celorlalţi accidentaţi din lotul Stelei
Nume    Accidentarea    Cînd poate reveni pe teren
Pantelis Kapetanos    leziune fibrilară    3 zile
Eric Bicfalvi    contractură musculară    3 zile
Bănel Nicoliţă    leziune fibrilară    7 zile
Janos Szekely    operat de menisc    10 zile

Gigi începe echipa cu Anghelov
Achiziţiile de la Unirea Urziceni au crescut concurenţa la Steaua, dar Gigi Becali şi-a păstrat un favorit dintre jucătorii pe care i-a adus Piţurcă: "Anghelov m-a încîntat contra Timişoarei! Acum să vedem care dintre mijlocaşii centrali de la Unirea va confirma şi va juca lîngă el, poate să fie Apostol sau Ricardo".

Todorov a fost dat afară!
Iordan Todorov a rezistat puţin la Steaua şi nici n-a apucat să joace vreun minut înainte să fie pus pe liber. Bulgarului în vîrstă de 28 de ani i-a fost reziliat contractul. Fundaş şi mijlocaş dreapta, el era împrumutat pînă în vara viitoare de la ŢSKA Sofia, care a încasat 40.000 de euro.

"Steaua e un vis frumos"
George Galamaz plînge pentru Unirea, dar e nerăbdător să ajungă la Steaua: "Urziceniul a fost un vis frumos, unul care s-a încheiat. Acum începe alt vis frumos, Steaua, cea mai galonată echipă din România, pentru care orice fotbalist şi-ar dori să evolueze".

- Gigi Becali: "Şi să vrea, Ilie Dumitrescu n-are cum să rateze titlul! Avem lot prea bun şi sîntem deja pe primul loc".
- Kapetanos a primit o ofertă, dar Becali a refuzat-o, aşa că atacantul grec rămîne la Steaua. "A fost ridicolă propunerea", a spus patronul. Suma oferită a fost 700.000 de euro.
- Suporterii abonaţi la meciurile Stelei au parte de surprize: la meciul cu Timişoara, li s-au afişat numele pe tabela de marcaj celor care îşi sărbătoreau ziua de naştere şi li s-a urat "La mulţi ani!".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
09dag
09dag  •  31 August 2010, 11:13

Lasa Tanase nu te grabi are cine juca in locul tau :)

royal_army
royal_army  •  31 August 2010, 10:07

E bine ca revine si Szekely.

galacticsteaua
galacticsteaua  •  31 August 2010, 10:07

pacat ca s a accidentat e clar ca steaua pierde din luciditate si faze ofensive fara el...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close