FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI 5-0

Tănase şi Răduţ s-au simţit ca Becali » Au rîs de colegi şi au spart seminţe!

Tănase şi Răduţ fac parte din aceeaşi gaşcă şi sînt prieteni de ani de zile Fotomontaj: Dan Bucur
Tănase şi Răduţ fac parte din aceeaşi gaşcă şi sînt prieteni de ani de zile Fotomontaj: Dan Bucur

Articol de - Publicat joi, 07 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 20:35

Accidentaţi, mijlocaşii Stelei au văzut meciul cu Unirea din lojă. L-au văzut e un fel de a spune, pentru că mai mult s-au jucat pe telefoane decît s-au uitat pe teren

Cristi Tănase şi Mihai Răduţ au fost prezenţi în Ghencea marţi seară. Nu pe teren, fiindcă erau accidentaţi. "Dodel" a căzut în baie, iar colegul lui s-a întors cu probleme de la "naţionala" de tineret. Au venit la stadion, au stat într-una din loje şi s-au distrat mai tare decît dacă s-ar fi aflat pe gazon. Un reporter al Gazetei a asistat la meci la doar cîteva scaune distanţă de fotbalişti.

"Poate cad şi p-aici!":)
Tănase a făcut întîi haz de necaz. A apărut cu cîte un pahar cu Pepsi în fiecare mînă, plus două pungi cu seminţe, pe care se chinuia să le ţină. S-a chinuit să escaladeze scaunele pînă să ajungă la locul lui: "Cum ar fi să cad p-aici şi să mai stau accidentat cine ştie cît?!". El are deja două săptămîni de cînd lipseşte fiindcă a alunecat şi a căzut în baie.

Mai interesant jocul de pe telefon
Dar sursa favorită de amuzament au reprezentat-o colegii lor. Nicoliţă a deschis scorul şi toţi din lojă au exultat la primul gol, mai puţin jucătorii. "Ce joacă ăştia, bă băiatule! Şi-a revenit Bănelinio, marchează ca pe vremuri!", a venit gluma mijlocaşilor din lojă. Steaua continua să marcheze, dar tot îi plictisea pe Cristian şi pe Mihai. Au scos telefoanele şi au început să se joace. Răduţ: "Frate, sînt în vînă! Am 253 de puncte!". Tănase: "Eşti nebun?! Eu am ajuns pînă la 3.000!". "Noul Xavi" n-a fost impresionat: "Păi, bine, mă, da' de cînd joci tu? Pentru mine e prima dată".

Au făcut mişto de Dică
Fotbaliştii şi-au mai ridicat ochii din IPhone şi din BlackBerry doar cînd Dică a înscris din penalty. Au rîs amîndoi: "Ha-ha-ha! Uite că a dat gol şi Dică! Să vezi ce-l laudă nea Gigi acum!". Tănase şi Răduţ au renunţat după aceea să mai urmărească meciul. S-au uitat un pic la Real Madrid-Tottenham, din Champions League, şi au părăsit loja cu 10 minute înainte să se încheie partida Stelei. S-au grăbit la vestiare, să-şi felicite colegii pentru victoria cu 5-0.


0 goluri au Tănase (24 de ani) şi Răduţ (21 de ani) în acest sezon din Liga 1. Primul a avut 19 apariţii, iar al doilea, 12 jocuri

10.000 de euro pe lună e salariul pe care-l încasează atît Răduţ, cît şi Tănase, la care se adaugă diferite bonusuri

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
ironic
ironic  •  07 Aprilie 2011, 17:40

""Tănase şi Răduţ fac parte din aceeaşi gaşcă şi sînt prieteni de ani de zile Fotomontaj: Dan Bucur"" Uite cum incep sa cred ca sunt prieteni la catarama. Daca imi aduc bine aminte Radut a inceput fotbalul la Slatina , a trecut un an prin Portugalia , a semnat International si a venit la Steaua in 2010. Cand a avut timp sa stea in aceeasi gasca cu Tanase ?!?!?! Sau sa fie "prieteni la catarama"?!?! Atunci cand Dodel juca pe la Dacia Mioveni sau pe la FC Arges ?!?! Inteleg ca minciunele fac parte din viata de ziarist, ca se mai admite cate-o exagerare , ca mai bagati cate-un SF , dar in cazul asta chiar v-ati infipt cu oistea-n gard.

ady_my_star
ady_my_star  •  07 Aprilie 2011, 12:25

asta e vrajeala cu ce au vb ei, ziaristul ala sia notat tot nu? :)) is prostii ,nu ai cezice, ca se accidenteaza inbaie si pe fotoliu, dar asta cu conversatia imaginara e prea de tot.

folyo2001
folyo2001  •  07 Aprilie 2011, 11:24

Si ce daca au facut misto?!? La asa joc, asa comentarii...nu cred ca alt suporter a comentat altceva. Toti stelistii simtim la fel si gandim la fel ca astia doi...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează