FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tănase vrea să rişte cu Dinamo, dar Stoichiţă ezită

Cristi Tanase, Tanase, Steaua
Cristi Tanase, Tanase, Steaua

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Mijlocaşul insistă să fie pe teren în Ştefan cel Mare, Stoichiţă ezită să-l folosească

Steaua l-ar putea avea pe teren în "Groapă" şi pe cel mai scump fotbalist din lot. Cristian Tănase şi-a reluat antrenamentele în aer liber abia vinerea trecută şi de aceea antrenorul e în dubiu dacă să-l utilizeze contra lui Dinamo. "Eu vreau să joc şi mă simt în stare să intru, fără nici un fel de probleme! Nu mai am dureri, sînt refăcut perfect", le-a zis Tănase apropiaţilor.

Ex-piteşteanul a suferit o operaţie dentară acum două săptămîni, din cauza căreia a trebuit să ia o pauză şi de la jocuri, şi de la antrenamente. La pregătire nu a putut să participe din pricina temperaturii scăzute, care l-ar fi afectat. Mijlocaşul de 23 de ani a prins un singur meci de cînd s-a reluat campionatul, prima etapă a returului, cu Ceahlăul (1-3). După acea partidă, Becali, l-a pus la zid: "Mai bine că se operează Tănase! Mai rău ne încurcă de pe postul de al doilea vîrf, pe care-l foloseşte Stoichiţă!".

9 meciuri şi un gol are Tănase la Steaua. Clubul din Ghencea i-a plătit lui FC Argeş 1,8 milioane de euro pentru coproprietatea asupra jucătorului

11 meciuri
a pierdut pînă acum Tănase din cauza accidentărilor, în actuala stagiune din Liga I

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
leonardv13
leonardv13  •  15 Martie 2010, 11:17

tanse e mai petarda ca banel nimic nu a facut de cand a venit la steaua, asa e nu a jucat prea mult dar mai lasal frate 'salvatorul'stelei si alte chesti dinastea care nu isi au rostu sa joace sa arate ca e bun macar pasa sa dea nu mai vreai goluri ca il avem pe kpetanos si cei 5 atacanti care steapta pasele lor cei 3 magnifici(tanase banel sekely )chiar ov petre cemai frate bubuiala si mingii scapate e usor sa vb din fata calculatorului dar in teren e o mare diferenta asa ca ii las pe ei.

 •  15 Martie 2010, 10:19

Bai frate eu nu inteleg cum o operatie dentara poate scoate din ciurcuit un jucator atat de mult timp? ce naiba parca mai repede isi revine Chivu.Eu cred ca defapt vor sa ii acopere neputinta si lipsa de forma din acest moment si deaceea gasesc tot felul de motive de astea.Cum naibna toti care vin la Steaua mai mult stau prin tribune decat joaca?Va spun eu pt ca sunt tepe si incercam sa ii tinem un pic ascunsi sa nu se prinda lumea.

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  15 Martie 2010, 09:09

Bai frate,daca tot vrei sa-l bagi pe petarda de Banel,atunci joaca cu Tanase in centru sa mergem peste ei,ca daca ne aparam nu avem nici o sansa cu piticii din apararea noastra... Tatarusanu - Golanski,Baciu,Parpas,P.Marin - Szekelly,O.Petre,Tanase,Nicolita - Stancu,Kapetanos... Si joaca frate la victorie ca de egaluri suntem satui!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează