FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Țarul » Un jucător de bază se desparte în vară de Dinamo: are două oferte din Rusia

Palici e din vara lui 2015 la Dinamo și a devenit rapid unul dintre cei mai iubiți jucători ai
Palici e din vara lui 2015 la Dinamo și a devenit rapid unul dintre cei mai iubiți jucători ai "câinilor"

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2017 00:00

Antun Palici se desparte în vară de Dinamo, urmând a pleca în Rusia. Va juca fie alături de Mevlja la Rostov, fie la Rubin Kazan.

Antun Palici n-a semnat prelungirea acordului cu Dinamo, contractul său cu "câinii" expiră la finele campionatului, iar șansele ca el să continue și din vară în tricoul roș-albilor sunt foarte reduse.

Nici clubul, nici antrenorii, nici conducerea n-au pus presiune pe croatul de 28 de ani, mijlocașul fiind considerat un model de profesionalism pentru ceilalți coechipieri.

Căpitanul lui Dinamo are șanse mari să ajungă din vară în Rusia, unde sunt două cluburi care-l monitorizează. Unul dintre ele a făcut furori în cupele europene în acest sezon, FC Rostov, acolo unde evoluează și un alt fost căpitan al "câinilor", Miha Mevlja.

Slovenul este bun prieten cu croatul, iar din vară Antun l-ar putea urma pe fundașul care a strâns 23 de meciuri în tricoul lui Rostov, atât în campionat, cât și în grupele Champions League sau în cele 4 meciuri din primăvara Europa League.

Cealaltă formație interesată de Palici este Rubin Kazan. Gruparea din Tatarstan l-a urmărit și a intenționat să-l cumpere încă din iarnă pe croat, doar că a renunțat la idee tocmai pentru a-l putea aduce gratis din vară.

Rușii au de gând să trimită scouteri care să urmărească mai multe meciuri ale "câinilor" în această primăvara. Atât pentru Palici, cât și pentru alți fotbaliști ce-ar putea deveni interesanți.

2goluri și 8 pase decisive are Palici pentru roș-albi în acest sezon

1.000.000 €este cota croatului, conform transfermarkt.de

7.000 €este salariul lunar al căpitanului dinamovist

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Martie 2017, 10:40

Tzarul? :-) Poate mujikul...

dora
dora  •  18 Martie 2017, 09:57

Sezonul ăsta a cam fost varză. Ducă -se !

ionutstv
ionutstv  •  18 Martie 2017, 09:07

Vine la Steaua, bizonul ia de 3 ori mai mult ca el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează