FOTBAL  »  Superliga  »  U.CLUJ - CFR

TAS dă azi, la ora 12:00, decizia în Cazul Cluj!

U.Cluj - CFR
U.Cluj - CFR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 17 mai 2012 20:50

Avocatul LPF Cătălin Ciubotă a intervenit în direct la Contraatac şi a spus că cei de la TAS au cerut toate documentele de la meciul U Cluj - CFR. Forul internaţional va da o decizie vineri, la ora 12:00, cu cîteva ore înainte de rejucarea meciului în cauză

" CFR a făcut un apel declarativ. S-a făcut cerere de suspendare a efectelor hotărîrii Comisiei de Disciplină. Cererea a fost făcută de CFR miercuri dimineată, a fost comunicată în aceeaşi zi la Ligă, la ora 16:00, şi TAS a dat un termen de două ore ca LPF să răspundă.

Răspunsul a fost dat, dar cele două părţi (CFR şi U Cluj) nu au primit motivarea, fiindcă membrii Comisiei încă lucrează la o motivare. Nu poti contesta o măsură decît dacă îi cunoşti raţionamentele ce au stat la baza pronunţării ei. De unde să ştie CFR-ul ce motivează membrii Comisiei? Nu te poţi adresa TAS-ului fără a cunoaste dacă există vreun motiv de suspendare!

Tribunalul a cerut părerea Ligii şi a celor de la Universitatea Cluj, în regim de urgenţă, pînă în ora 4:30, ieri. TAS se va pronunţa în data de 18 mai, adică vineri, ora 12:00. Este destul de curios pentru că într-o asemenea situaţie se deschide calea atacării acestor decizii chiar la tribunalele din Elveţia" , a declarat avocatul LPF, Cătălin Ciubotă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (128)
dorinelulubuna
dorinelulubuna  •  17 Mai 2012, 17:25

Fratilor!!! Raspunsul de la TAS a venit. In Gruia s-au deschis sampaniile iar meciul cu U se joaca doar pentru spectacol si pentru a nu se returna banii pe bilete. Forza CFR

canad
canad  •  17 Mai 2012, 16:04

romania-tara de dja-ka-ri-jea!asta e! tiganiada in toata regula!!! Cand dai un verdict trebuie sa spui si de ce il dai! sau Prima data dai verdictul si dupa aia te gandesti cum sa motivezi???

sabben
sabben  •  17 Mai 2012, 15:30

Ca sa nu mai vorbim de comisii si comisii de recurs, si relatiile cel putin de afaceri intre membrii ei. Parteneri la aceleasi firme. Plus ca aveau deja antecedente de la episodul cu Steaua. Cineva a avut interesul sa ii pastreze in pozitii. si astfel de oameni decid ce si cum in fotbalul romanesc. Sper ca CFR sa obtina cele 3 puncte la TAS, sa fie campioana, apoi sa bata si Steaua, si sa dea in judecata unul cate unul membrii comisiilor. Nenorociti corupti.

Vezi toate comentariile (128)
Comentează