FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Tatăl lui Costea: "Florin nu trebuie să clacheze tocmai acum"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Tatăl lui Costea speră ca fiul său să aibă puterea de a reveni după această gravă accidentare.

"Fiul meu nu trebuie să clacheze tocmai acum. O să facem tot posibilul să-l ajutăm sufleteşte, să-i ridicăm moralul. Ne foarte dificil, e tînăr şi trebuie să lupte. Suporterii îl apreciază pe Florin, sînt conştienţi că este un jucător foarte bun", a declarat tatăl lui Costea la Contraatac pe GSP TV.

După un set de analize efectuate azi în Bucureşti la doctorul Filipescu, golgeterul oltean a fost înştiinţat că accidentarea cauzată de portarul ieşean Brăneţ este dintre cele mai grave.

Florin Costea va lipsi de pe teren mai bine de opt luni, el avînd ruptură la ligamentele încrucişate şi cele colaterale ale genunchiului stîng.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
gac200076
gac200076  •  23 Martie 2010, 19:29

Toti jucatorii mari au revenit in forta dupa rupturi a ligamentelor incrucisate (van Nistelrooy, Ronaldo) si sunt convins ca si tu vei trece cu bine prin aceste momente deosebit de grele! Suporterii Universitatii Craiova sunt alaturi de tine si iti doresc din toata inima o insanatosire grabnica si sa te alaturi cit mai repede echipei pt ca avem mare nevoie de tine! Hai Stiinta!

johny122
johny122  •  23 Martie 2010, 19:25

CIUDAT,DAR VAD CA NU SE AUTOSEZIZEAZA NIMENI CU PRIVIRE LA ARBITRU SAU LA PORTARUL BRANET.DACA COSTEA JUCA LA STEAUA SAU DINAMO....

 •  23 Martie 2010, 19:09

GAtaaaaaaaaaaaaaaaa maaaaa da ce dak s-a accidentat costea. S-au mai accidentat si altii si nu s-a facut atata zarva. ii doresc multa sanatate si voi mai cautati si alte subiecte pt ziar.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close