FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tatu a semnat oficial pentru încă doi ani: ”Îmi dau viaţa pentru Steaua”

Tatu spune că îl cunoaște pe Rafael Cruz, pe care-l recomandă:
Tatu spune că îl cunoaște pe Rafael Cruz, pe care-l recomandă: "Este bun, ar face treabă la Steaua"

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 22:27

Tatu, care a semnat pe doi ani cu roş-albaştrii, pleacă astăzi să se alăture lotului în Spania, promiţînd că se va dedica echipei ce-i dă o şansă mare după accidentare.

- Leandro, mai poţi să joci fotbal? Mai ştii fotbal?
- Pentru mine să revin la Steaua înseamnă totul, o nouă viaţă, şi sper să fac totul ca să fie bine. O să-mi dau şi viaţa pentru Steaua, aşa cum am făcut-o mereu! Am stat aproape un an în afara fotbalului, dar clubul şi Gigi Becali mi-au oferit o şansă mare.

- Cum l-ai impresionat pe patron să semnezi pe doi ani?
- El este mereu bun. Ne-am întîlnit de puţine ori, dar de data asta am vorbit mai mult şi asta mi-a făcut mult bine. Acum sper să fiu apt pentru Steaua şi pentru a munci alături de colegii mei.

- Cîte goluri dai în primăvară?
- Asta nu se promite, dar promit să muncesc mult şi să mă dedic total Stelei.

- Totuşi, mai poţi?
- Au fost şapte luni complicate pentru mine, dar m-am recuperat bine după leziune. M-am antrenat singur în fiecare zi, abia aştept să mă antrenez cu băieţii, cu echipa. Să fiu sută la sută apt.

- Gigi Becali povesteşte că i-ai zis că eşti ca o bombă gata să explodeze. Aşa e?
- Domnul Gigi pune multă pasiune şi voi face totul să-l mulţumesc. Promit Stelei să fac totul ca echipa să ia campionatul şi să ajungem în grupele Champions League.

" Tatu va fi titular lîngă Rusescu, cu el la Steaua nu mai mi-e teamă de nimeni! De ce să fi dat 700.000 de euro pe Teixeira, cînd puteam să îl am pe Tatu?! Îl cunosc, nu e de umplutură, îmi place de el ca om şi ca fotbalist" (Gigi Becali, patron Steaua)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
gicarijakone
gicarijakone  •  15 Ianuarie 2013, 15:06
Postat de giry pe 15 Ianuarie 2013, 10:47

a venit gheata de aur...

Asta o sa ia urmatoarele 5 ghete de aur. Messi are doar 4.

giry
giry  •  15 Ianuarie 2013, 10:47

a venit gheata de aur...

plesan
plesan  •  15 Ianuarie 2013, 10:36
Postat de the_champions pe 15 Ianuarie 2013, 01:09

Dabia astept sa joace Tatu, parca nu mai am rabdare ... :))

da..si eu..imi placea de el cum juca..fentele lui,driblingurile..care creeau superioritate...nu e individualist..s-a vazut asta pt k el mai mereu dadea pase in loc de gol..chiar si cu poarta goala el dadea pase :)) FCSB

Vezi toate comentariile (6)
Comentează