FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tatuaje mai multe ca meciuri » Două rezerve ale Stelei surprind prin picturile de pe corp

Răduţ şi-a fotografiat tatuajul, care contrastează puternic cu tabloul care apare în cadrul imaginii postate ulterior pe whatsapp +1   FOTO
Răduţ şi-a fotografiat tatuajul, care contrastează puternic cu tabloul care apare în cadrul imaginii postate ulterior pe whatsapp

Articol de - Publicat marti, 15 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 octombrie 2013 20:17

Cu statut de rezerve eterne la Steaua, Răduţ şi Pîrvulescu marchează constant în altă parte: şi-au inscripţionat recent alte imagini pe corp.

Răduţ şi Pîrvulescu joacă doar atunci cînd Reghecampf îşi odihneşte oamenii de bază. Rezerve meci de meci sau chiar neincluşi în lotul de 18 la majoritatea partidelor, cei doi încearcă să iasă în evidenţă prin altceva. Au decis să-şi mai imprime încă un tatuaj.

În cazul lui Răduţ e vorba despre un tatuaj foarte mare, făcut pe piept, pe partea stîngă, înspre umăr. Şi cum atunci cînd e în echipament nu se poate vedea, tatuajul a fost "expus" de optarul Stelei pe whatsapp-ul său.

În schimb, Pîrvulescu şi-a tatuat întreg antebraţul drept, iar "imaginea" a lăsat-o la vedere în ultimul meci în care a fost folosit, cu Avîntul Bîrsana, în "16-imile" Cupei României.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Duckadam duce echipament nou la Bîrsana
După ce conducătorii Stelei i-au umilit pe adversarii din Cupă, de la Avîntul Bîrsana, oferindu-le jucătorilor maramureşeni în cadrul schimbului de tricouri echipament de pe vremea lui Ogăraru şi Miu, Gigi Becali i-a ordonat din puşcărie lui Luţu să repare gestul. Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine, va duce personal tricourile actuale maramureşenilor!

"Domnul Becali îşi ţine mereu promisiunile şi pentru acest lucru m-a trimis pe mine la Bîrsana, să le duc celor de la Avîntul două seturi complete din echipamentul actual al echipei, dar şi 10 mingi. Dînsul a fost impresionat de jucători şi de fanii echipei care au venit la Bucureşti şi a ţinut neapărat să facă acest gest pentru ei", a precizat Duckadam.

Basel, favorită la Bucureşti
Chiar dacă joacă în faţa propriilor suporteri, Steaua nu este favorită nici de această dată în Liga Campionilor. În faţa elveţienilor de la Basel, pe 22 octombrie, campioana României pleacă cu a doua şansă, avînd cota 3.00 la victorie, în timp ce oaspeţii sînt favoriţi, avînd 2.38. Cea mai mică cotă la scor exact este pentru 1-1, 6.00, urmată de victoria lui Basel cu 1-0, cota 9.00. Victoria Stelei la limită are cota 10.00.

Reghe criticat de Liţă
Fostul internaţional Liţă Dumitru nu e de acord cu achiziţiile din această vară ale steliştilor. În plus, acesta consideră că echipa nu are faţă de Champions League: "Eu sînt în relaţii bune cu Reghe, dar pe cine au adus ei la echipă? Pe Kapetanos, care a mai fost o dată dat afară, pe Tatu, care a dat două goluri de cînd e la Steaua! Dacă Gigi era în libertate mai făcea ceva, fără el nu se poate. În plus, nu au faţă de Ligă, nu se pot compara cu marile puteri".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  15 Octombrie 2013, 11:18

Din fotbalul romanesc,Mutu are cele mai frumoase tatuaje .

capitza1967
capitza1967  •  15 Octombrie 2013, 09:55

Presa de CANCAN =MINCIUNA ,DEZINFORMARE SI INDUCERE IN EROARE. RUSINE !!!

terminatorul2
terminatorul2  •  15 Octombrie 2013, 09:28

Si Dodel are tatuaje mortale ! : )))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează