FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Telefonul de la miezul nopții! Becali l-a sunat pe Reghe imediat după meciul cu ASA: "Asta e strategia mea și trebuie aplicată" » Replică dură pentru Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 21:46

Gigi Becali a explicat de ce l-a ironizat pe Reghecampf după meciul cu ASA, scor 2-1, și a vorbit despre relația sa cu Șumudică.

"Cu Reghe am vorbit și aseară, și azi. L-am sunat aseară, noi nu ne supărăm niciodată din nimic. Avem o apropiere prietenească, nu ne supărăm din lucruri d-astea. Nu am spus ceva la nervi.

A fost o strategie și strategia asta merge. E nevoie și de strategia patronului. De atenționare a adversarilor, a antrenorilor, a jucătorilor. E nevoie acum pe ultima sută de metri să aplic strategia asta.

Aveam eu chef să stau să vorbesc cu Șumudică, un om de nimic? Trebuia! Să-i ambiționez pe jucători, trebuia s-o fac. Nu-mi face plăcere să stau să vorbesc cu Șumudică, ar fi ultimul lucru de pe lumea asta.

Aveam nevoie să mă iau de Reghe? Dacă i-am spus în presă, l-a durut. Dacă am spus că nu-mi convine jocul, și jucătorii o să aibă o altă atitudine. Campionatul dacă vrei să-l câștigi trebuie în minutul 70 să fie 2-0 fără drept de apel!", a spus Becali la televiziunea sportro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (35)
zizu
zizu  •  04 Aprilie 2016, 22:21

becali ca om si ca patron...nu e decat un puscarias! un om de nimic care a delapidat care a bagat mana in buzunarul statului adica a tuturor romanilor

juliusmad
juliusmad  •  04 Aprilie 2016, 22:15

sumudica, un om de nimic !!!

nicse
nicse  •  05 Aprilie 2016, 19:34

Doamne, ce inteligent este omul asta....cum aplica el strategii si mai ales cum ii joaca pe toti.... Eu acum as vota cu el daca candideaza...la un nou mandat de 3 ani...nu de alta, vreau sa mai citesc niste carti de referinta...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează