FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Telenovelă fără sfârșit la Dinamo » Contra îi răspunde lui Negoiță: "Vom vedea ce înseamnă 2% pentru el!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 19:43

Cosmin Contra, tehnicianul celor de la Dinamo, a adus noi lămuriri cu privire la eventuala prelungire a contractului cu echipa din "Ștefan cel Mare."

"Negocierile se pot prelungi, mai sunt diverse lucruri asupra cărora trebuie să ne înțelegem, dar nu, rămânerea mea nu depinde de situațiile lui Palici și Nemec.

Știu că patronul a spus că 98% rămân la echipă,dar nu știu dacă e și procentul la care mă gândesc eu. Vom vorbi zilele viitoare, vom vedea ce înseamnă 2% pentru Ionuț Negoiță. 

Sunt lucruri normale, firești, așa se întâmplă peste tot, la fiecare contract negociat. Este o negociere complexă și sofisticată. Asta e realitatea, nu e nimic ieșit din comun. 

Probabil sunt mai aproape de a rămâne decât de a pleca, dar în negocieri se pot întoarce rapid lucrurile", a declarat Cosmin Contra, la TV Digi Sport.

"Guriță" a dezvăluit că, pentru moment, nu a primit nicio ofertă din străinătate.

"Deocamdată nu am oferte din străinătate. Suntem campioni mondiali la zvonuri, presupuneri și dat cu părerea, dar nu am nicio ofertă. Nici turcii nu sunt mai buni ca noi la zvonuri.

E greu să am oferte din străinătate acum, ele ar putea apărea peste două-trei săptămâni, când se vor termina campionatele, iar echipele își vor face strategii pentru sezonul viitor", a mai spus tehnicianul.  

Citește și: Tactică sau modestie? Ce spune Contra de șansele lui Dinamo la titlu + Informații despre viitoarele transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
zecs93
zecs93  •  04 Mai 2017, 16:43

Contra nu ramane, e clar, daca a zis ca inseamna ca vedem noi ce inseamna accel 2 la suta,inseamna ca ceea ce vrea gurita si ceea ce vrea negoita sunt la ani lumina, pacat !!!

tb73
tb73  •  04 Mai 2017, 06:23

Negoita = al doilea Copos... Sa nu va mire daca peste cativa ani Liga I se va desfiinta... tocmai din lipsa de echipe! Gurita este super antrenor, eu il vad mult peste Daum, de ce nu ar antrena nationala?!...

paulg40
paulg40  •  04 Mai 2017, 02:57

Ce faci Gurita?Ai castigat cu doua 11 metri cu Steaua si vrei performanta cu o echipa ce a stat cu c in poarta 85 de minute?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează