FOTBAL  »  Superliga  »  

Temă pentru vacanţă

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Antrenorul Eugen Neagoe spune că nu le-a trasat nici un porgram special pentru elevii săi în vacanţa de vară. „Singurul lucru pe care l-am cerut jucătorilor în această vacanţă este ca ei să-şi rezolve problemele de sănătate pe care le-au avut. Eu vreau ca pe 11 iunie toţi să fie apţi 100% din punct de vedere medical, să nu avem nici o problemă”, a spus Neagoe.

Altfel, Păcurar a fost săptămîna trecută la control la doctorul naţionalei Pompiliu Popescu, iar verdictul a fost favorabil. Cel mai probabil la începerea pregătirii mijlocaşul nu va mai avea nici un fel de problemă medicală. Totuşi, în această vacanţă, Păcurar va trebui să facă gimnastică medicală pentru că acolo unde a avut problema s-a format o cicatrice şi aceasta îl jenează în alergare.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează