FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-CFR CLUJ, VINERI, 21:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Tensiune mare la CFR » Cadu face echipa peste capul antrenorului Ioan Andone

Cadu are un cuvînt foarte greu de spus la CFR
Cadu are un cuvînt foarte greu de spus la CFR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 17:01

Calificarea în grupele Champions League nu a adus liniştea în vestiarul campioanei României. Acolo, antrenorul principal nu este cel care decide întotdeauna nici măcar atunci cînd vine vorba despre alcătuirea primului "11".

Chiar căpitanul Ricardo Cadu e cel care a determinat ultimul diferend la CFR. Surse din cadrul echipei susţin că portughezul nu-l mai doreşte pe Ionuţ Rada alături de el în defensivă şi i-a transmis în mod clar  lui Ioan Andone că îl preferă pe italianul Piccolo.

Tehnicianul clujenilor a insistat însă în ultima perioadă să-l folosească pe Rada, lucru care l-a iritat peste măsură pe Cadu. Acesta a pus piciorul în prag şi a avut loc o discuţie mai tensionată între el şi ”Fălcos”.

Şi din acest motiv, la ultimul meci, 2-2 cu Petrolul, cuplul de fundaşi centrali a fost format din Cadu şi Piccolo. În primele 12 meciuri oficiale ale CFR-ului din acest sezon, Rada a bifat 6 partide, în timp ce Piccolo a evoluat în 5 meciuri, în unul singur nefiind folosit nici unul, nici celălalt.

Citeşte şi ”El lider maximo » Cadu e consultat înainte de toate deciziile importante de la CFR”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (165)
cfrclujole
cfrclujole  •  14 Septembrie 2012, 15:17
Postat de reddogsv pe 14 Septembrie 2012, 09:43

,,Mare jucator, mare caracter, dom'le''! Un golan fugar in Romania! Nu e mare lucru sa fie asa! La fel ca Radoi.............va ajunge ,,celebru'' la echipe gen ,,Al Halal''!

Si totusi care e ideea ta??

reddogsv
reddogsv  •  14 Septembrie 2012, 09:43

,,Mare jucator, mare caracter, dom'le''! Un golan fugar in Romania! Nu e mare lucru sa fie asa! La fel ca Radoi.............va ajunge ,,celebru'' la echipe gen ,,Al Halal''!

cfrclujole
cfrclujole  •  14 Septembrie 2012, 03:19
Postat de impartzial pe 13 Septembrie 2012, 10:49

Tot Cadu face si achizitiile si vanzarile de jucatori, de fapt el e silent partner-ul lui Arpi. SI Cadu e vinovat si pentru exploziile solare si pentru conflictul din Liban. Sunteti penibili rau astia de creati articole ( ca ziaristi nu pot sa va numesc) !

:)) Probabil tot el a facut si revolutia din decembrie '89....

Vezi toate comentariile (165)
Comentează