FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - TREPCA 4-0

Terapie cu Kosovo! Dinamo a învins lejer un adversar modest

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 10:14

Dinamo a învins lejer un adversar de nivelul Ligii a treia de la noi, un rezultat perfect ca să le mai ridice moralul "cîinilor" măcinaţi de incertitudini.

Liviu Ciobotariu nu ştie nici el dacă e interimar şi cît poate să dureze interimatul la Dinamo, dar primeşte în Austria adversari care 90 de minute se chinuie să prindă şi ei mingea. Aşa, problema apărării nu numai c-a fost rezolvată. Apărarea a rezolvat şi problema atacului! Dragoş Grigore a dat două goluri într-o singură repriză cu Trepca, primul cu capul şi al doilea în urma unei faze în care a arătat ca un Maradona mai înalt cu 15 centimetri în faţa nevinovaţilor din Kosovo. În "prima", a mai dat un gol Dănciulescu.

Echipa din repriza a doua, schimbată complet, a fost un experiment care i-a reunit pe Pulhac, revenit după un sezon în care a fost adversarul Barcelonei, şi pe Cazacu, de la "satelit". Nimeni n-a avut probleme. Bakaj a tras în zid o lovitură liberă, dar kosovarii din zid i-au dat mingea înapoi, să mai încerce o dată, şi albanezul a înscris. Mai tehnică, a doua formaţie a roş-albilor a arătat şi mai tare cît de slabă a fost Trepca. Alexe şi Bakaj au părut fantastici. Cîte doi-trei adversari depăşiţi la fiecare atingere, centrări cu exteriorul. Ciobotariu n-a dat nici o indicaţie tot meciul. Dinamo nu poate decît să aştepte şi primul adversar serios.

Borcea: "Săvulescu să tacă!"

Conducătorii lui Dinamo continuă să se contreze. Cristi Borcea l-a tras de urechi ieri pe Dragoş Săvulescu. "Pe Dragoş l-am lăsat să vorbească. Am auzit ce a spus despre Dănciulescu, că nimeni nu e de neînlocuit. Putem pleca eu, el, dar nu «Danciu»! Eu am cumpărat acţiunile de la Walter şi i-am dat şi lui Săvulescu, şi lui Badea. Săvulescu să nu mai vorbească, eu cît m-am ocupat de club am cîştigat 18 trofee şi am fost echipa deceniului! Să vorbim mai puţin şi să facem mai mult!", a zis Borcea la sport.ro.

"Asta e mentalitatea lui Dinamo, să obţină victorii pe linie! Cu o pregătire bună, vom cîştiga la fel şi în campionat. Succesele asigură curajul necesar jucătorilo" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

Dinamo - Trepca (Kosovo) 4-0
Au marcat: Dr. Grigore (12, 36), Dănciulescu (30), Bakaj (50)

Dinamo (prima repriză): G. Curcă (31 Bălgrădean, 60 Naumovski) - E. Crăciun, Dr. Grigore, Moţi, Diabate - Chiacu, Mărgăritescu, B. Pătraşcu, C. Munteanu - Dănciulescu, L. Ganea
Dinamo (repriza a doua): Bălgrădean - Bărboianu, Găman, Crişan, Alexe - Cazacu, Kone, Bakaj, Muşat - Ţucudean, Alexe. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
l0gan..
l0gan..  •  28 Iunie 2011, 20:26

moama daca batea stana ce fericire :))))las ca oricum doar ei va mai citesc ziarul

cristianr
cristianr  •  28 Iunie 2011, 20:15

sunt surprins de acest articol...dar ma rog daca asta e politica ziarului...

ciocaneanu
ciocaneanu  •  28 Iunie 2011, 12:28

Gazetarii isi fac meseria ca mai toti cei ce se invirt prin sport, dupa ureche! Romanii isi fura singuri caciula cind isi tot imping fini si fii si alte rubedenii in fata pt. ca cineva trebuie sa faca munca si daca e facuta de neispraviti se vede si rezultatul e stadiul Romaniei de azi. Fara concurenta nu iese nimic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează