FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Teren interzis în Gorj! » Statistica nu ţine cu echipele din Bucureşti în confruntările cu Pandurii

În tur, duelul Prepeliță - Momcilovici a fost clar tranșat de primul, 6-0
În tur, duelul Prepeliță - Momcilovici a fost clar tranșat de primul, 6-0

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 00:03

Nici o echipă din Bucureşti n-a cîştigat în Liga 1 pe terenul Pandurilor de mai bine de 7 ani.

Pe Steaua o aşteaptă o deplasare infernală la Tg. Jiu, oraş unde n-a mai cunoscut gustul victoriei din martie 2008, atunci cînd steliştii reuşeau să se impună ultima dată în deplasare, gol marcat de Ovidiu Petre.

De atunci s-au mai jucat şapte meciuri, cinci dintre ele terminîndu-se la egalitate, iar fiecare echipă a contabilizat cîte un succes. Palmaresul confruntărilor dintre Pandurii şi formaţiile bucureştene, fie că vorbim de Steaua, Dinamo, Rapid sau Sportul pe arena "Tudor Vladimirescu" după meciul pe care roş-albaştrii l-au cîştigat este net în favoarea gorjenilor!

Aceştia şi-au trecut în cont 8 victorii, iar alte zece partide s-au terminat la egalitate. Singura formaţie din Bucureşti care a reuşit să cîştige în deplasare cu Pandurii a fost Rapid, în mai 2011, dar acea partidă s-a jucat la Severin şi nu la Tg. Jiu.

După ce au reuşit s-o elimine pe Dinamo din Cupa Ligii, jucătorii lui Edward Iordănescu sînt încrezători în şansele de a cîştiga şi cu Steaua. "Ne aşteaptă un meci foarte greu, vom juca în faţa campioanei României şi a uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Eu îmi doresc să marchez şi să cîştigăm şi cu Steaua pentru că antrenorul ne-a dat multă încredere şi asta se vede şi în jocul nostru pe teren", crede Deyvidas Matulevicius.

4,10 este cota la casele de pariuri ca Pandurii să cîştige duminică cu Steaua, în timp ce jucătorii lui Gâlcă au cota 1,90 pentru un succes

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  12 Martie 2015, 20:12

hai pandurii!

sestie.ro
sestie.ro  •  12 Martie 2015, 10:00

Pandurii echipa politica din 2004 s-a ridicat pe viteza accelerata, poate zona are bani si de fotbal pt ca au minele alea de suprafatza care decoperteaza solul si ia relativ usor carbunele ala nu foarte energetic - si termocentralele care produc din el energie /// totusi e politica multa acolo la pandurii si ca sa nu se ancheteze sifonarea banilor s-au produs niste performante calificare uefa etc, desi echipa picase sportiv 2 ani in B nu a ajuns niciodata acolo s-au gasit echipe de sacrificat pe seama licentei // // Redlion Oltenia Craiova - ROC pentru perfonata in fotbal si pe spiritul olteniei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează