FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Termen limită pentru Miriuță » Dinamoviștii îl somează pe tehnician să-și rezolve problemele de la Chiajna

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 18:52

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, crede că Vasile Miriuță își va rezolva situația contractuală cu Concordia Chiajna și va deveni noul antrenor al lui Dinamo. 

"În proporţie foarte mare, Miriuţă e alesul. Mai sunt câteva lucruri de reglat, mă refer la situaţia contractuală dintre Vasile şi cei de la Chiajna. El, până în acest moment, nu şi-a rezolvat problema, dar sperăm să şi-o rezolve cât mai repede.

Dacă nu va reuşi, cei care decid la Dinamo trebuie să se reorienteze. Două nume au fost vehiculate în ultimul timp, iar a doua variantă e Claudiu Niculescu. Dar eu cred că nu vor fi probleme, se rezolvă totul cu Miriuţă.

Sperăm ca în această seară să reglăm situația și să ne înțelegem cu el. În această seară sau cel târziu marți dimineața trebuie să avem un antrenor", a declarat Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: EXCLUSIV Miriuță, blocat de oficialii Concordiei în drumul spre Dinamo: "Trebuie să înțeleagă situația, nu este moral!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vasglo
vasglo  •  18 Septembrie 2017, 20:46

Se rezolva simplu, Corbule! Spune-i lui Neputinta sa puna de-o parte banii obtinuti pentru rezilierea contractului cu Contra, plus 25% taxa de urgenta!..-:)

calinescu_
calinescu_  •  18 Septembrie 2017, 20:10

PLEACA CORBULE .....!!!! NIMIK BUN NU FACI LA DINAMO ....!!!!!! AUZI FRATE CUM IL SOMEAZA EL PE MIRIUTZA .....!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează