FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

"Teroristul" de la U Cluj îşi cere scuze după rafala de înjurături: "Sînt la capătul puterilor"

Ioan Marginean a organizat o conferinţă de presă în care a cerut scuze pentru comportamentul avut faţă de antrenorii de la un centru de juniori
Ioan Marginean a organizat o conferinţă de presă în care a cerut scuze pentru comportamentul avut faţă de antrenorii de la un centru de juniori

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 15:50

Ioan Mărginean, şeful academiei Universităţii, a organizat o conferinţă de presă pentru a explica scandalul dezvăluit acum cîteva zile de Gazeta Sporturilor.


GSP a scos la lumină comportamentul incredibil al celui poreclit " Limoniu", care îi înjura pe antrenori ca la uşa cortului.

CITEŞTE AICI articolul de acum 3 zile > Cum se conduce un centru de juniori: ”U Cluj e baby-sitter. Mamele îşi lasă copiii şi merg să se f... două ore”

Ieri, Mărginean a apărut în faţa presei, însoţit de tehnicianul pe care l-a agresat, dar şi de Remus Cîmpeanu, preşedintele onorific al clubului. Mărginean a pus ieşirea sa pe seama faptului că e excedat de problemele de la club.

"Nu e nici o teroare la Cluj. Îmi cer scuze public că mi-am ieşit din fire, dar sînt la capătul puterilor. S-a vorbit urît şi nu am nici o scuză, dar chiar muncesc la clubul ăsta. Am făcut nişte greşeli pentru care voi fi tras la răspundere. La următoarea şedinţă se va discuta problema mea şi sigur voi fi sancţionat. Îl voi ruga pe Walter să pună alt şef la Centrul de copii şi juniori", a spus Mărginean.

Acesta a negat că le-a spus antrenorilor că Walter va pleca de la "U", în vară, dar a reiterat faptul că finanţatorul nu e sprijinit de autorităţi. "N-am zis că pleacă Walter, nu ştiu dacă va continua la acest club sau nu, întrebaţi patronul. Dacă el pleacă, plec şi eu. A băgat 17 milioane la această echipă şi de trei ani tot aşteaptă pe cineva la discuţii. Walter nu a făcut ca Iancu să ameninţe cu licenţa sau altceva", a mai spus Limoniu.


"M-a deranjat limbajul lui Mărginean, dar şi nevasta mă deranjează uneori. Eram la birou, citeam un ziar şi el a aruncat cu o agendă înspre mine, dar nu m-a lovit" - Vasile Macea, antrenor la Centrul de copii şi juniori de la "U"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
youshin
youshin  •  14 Aprilie 2012, 17:05

paste fericit si dupa sa-ti dea domnul o intalnire cu vreo 2-3 suporterii suparati

ernesto365
ernesto365  •  13 Aprilie 2012, 23:59

ne trebuie ardeleni adevarati la echipele din ardeal ,nu mitici!

roby_
roby_  •  13 Aprilie 2012, 23:46

unde-s astia de la u cluj ,toti sunt la antrenament:)) ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează