FOTBAL  »  Superliga  »  SIBIU - TG MUREŞ 1-1

Voinţa a repetat isprava din meciul cu Steaua. Egal pe final de meci cu Tg.Mureş

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 20:35

Sibiu a repetat scenariul din partida cu Steaua, atunci cînd a obţinut un egal pe final de meci, prin golul înscris de Neguţ în minutul 88. În meciul cu Tg.Mureş, Forika a fost cel care a adus echipei un punct, prin reuşita cu capul din minutul 86.

Voinţa Sibiu şi FCM Tîrgu Mureş au intrat la pauză cu un scor "alb", la finalul unei reprize fără prea multe faze de poartă. Cele mai mare ocazii ale partidei le-au avut gazdele, care au trecut pe lîngă gol de două ori cînd mingea a lovit bara transversală a mureşenilor şi la penalty-ul ratat de Beza înainte de fluierul de final al arbitrului.

La reluare, viteza jocului nu s-a modificat şi suporterii au devenit din ce în ce mai nemulţumiţi de calitatea jocului. În minutul 75, Astafei a deschis scorul cu un şut plasat în stînga portarului Dănălache. Cu 4 minute înainte de finalul meciului, Forika a adus egalarea pe tabela de marcaj şi a ridicat în picioare miile de fani prezenţi pe arena din Sibiu.

VEZI AICI LIVETEXT DESFĂŞURAREA MECIULUI

Echipe de start:
Voinţa Sibiu: Dănălache - Forika, Cr. Apostol, N. Grigore - Bunea, Beza, Dîlbea, Tătar - Antohi, Neguţ, I. Popa
Rezerve: Miron, Nicola, Majer, Coman, Somodean, Lungu, Martinescu

Tg Mureş: Balauru - E. Nicu, Ghionea, Iencsi, Szilagy - Ilyeş, Issa Ba, Fl.Dan - Didy, Pădureţu, Astafei
Rezerve: Goia, Vagner, D.Matei, Mohamed, Kalisse, Celsinho, Cretu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
jackymures
jackymures  •  16 August 2011, 10:15

Mda,bravo Vointei dar nu mai fac ei prea multe puncte de acum incolo.Nu o pot tine asa la fiecare meci cu gol pe final;)... HAI FCM! PS: Luni jucam primul meci in nocturna cu Mioveni:)

cosminmao
cosminmao  •  15 August 2011, 23:42

of doamne de ce a ratat 11 m

raulviola21
raulviola21  •  15 August 2011, 23:44

Pentru o echipa nou-promovata e o performanta,dar eu cred ca va fi greu sa tina ritmul.Acolo se munceste si asta se vede prin rezultate.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează