FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, împrumutaţi la Unirea Urziceni pînă în vară!

Dacian Varga
Dacian Varga

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Mijlocaşii formaţiei Sportul Studenţesc, Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, vor semnat contracte valabile până la finalul sezonului cu echipa pregătită de Dan Petrescu, iar în funcţie de evoluţia lor cei doi vor putea fi achiziţionaţi definitiv, a declarat, joi, Vasile Şiman.

Tiberiu Bălan (28 de ani) a fost împrumutat şi în tur la Unirea Urziceni, însă înţelegerea a expirat, iar la începutul acestui an a revenit la Sportul Studenţesc. Mijlocaşul a evoluat între 2001 şi 2007 la echipa din Regie, iar în sezonul 2007-2008 a fost cedat pentru şase luni la Poli Timişoara, însă nu a evoluat decât în şase partide şi s-a întors la Sportul.

În vârstă de 24 de ani, Dacian Varga este un produs al clubului Sportul Studenţesc şi a evoluat numai pentru această formaţie, între anii 2003-2009.

"Jucătorii au fost joi la Urziceni şi s-au pregătit deja cu echipa. Încă nu au semnat, dar tansferul este ca şi făcut, vor fi împrumutaţi până în vară la Unirea", a declarat patronul formaţiei din Regie, Vasile Şiman.

În acestă săptămână, cei doi jucători au fost doriţi şi de Poli Timişoara, însă patronul Sportului Studenţesc a declinat oferta lui Marian Iancu.

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  02 Martie 2009, 11:56
Postat de pe 26 Februarie 2009, 14:29

Domnule Siman, pe romaneste spus : ati facut rahatul..praf !!!! Bravo...felicitari !!!!

Suna a frustrare, violatule.

 •  02 Martie 2009, 11:55
Postat de pe 26 Februarie 2009, 14:56

Siman sa dea Dumnezeu ca cei 2 sa nu confirme si sa ajunga actori la hoolywood dar tie sa nu-ti iasa nici un banut din afacerea asta :D

Si ce-oi fi vrut? Sa ii dea la Timisoara ca sa frece tusa? Sau sa ii dea vecinilor din Giulesti, de la Rapid, care nu au bani nici macar pentru motorina de la autocar? (asta ca sa nu mai comentez de datoria neachitata pentru Mazilu)

 •  26 Februarie 2009, 16:42

"...Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, vor semnat contracte valabile până..." la ce timp este aici verbul a semna?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează