FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Tibi Bălan ar putea ajunge la Timişoara

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 18:19

Mijlocaşul Sportului poate ajunge pe Bega în această vară, Marian Iancu îl vrea, iar pe jucător l-ar tenta o întoarcere la Poli

Tibi Bălan este unul dintre cei mai doriţi fotbalişti din Liga 1. A marcat 12 goluri în acest sezon şi Steaua, Rapid şi Poli s-au arătat interesate de serviciile mijlocaşului de 30 de ani. Steaua s-a retras ieri din cursa pentru fotbalist, dar Timişoara continuă tatonările. Cum ar putea ajunge Bălan pe Bega?

1. Jucătorul să fie declarat liber de comisiile pentru soluţionarea litigiilor din Liga 1. Marian Iancu a mai încercat să-l achiziţioneze pe Bălan în trecut, dar de fiecare dată Şiman l-a blocat pe fotbalist avînd pretenţii exagerate. Tibi şi-a depus memoriu acum aproximativ o lună şi în următoarele două săptămîni este aşteptată o decizie favorabilă.

2. Goga să plece în Ghencea. Bălan este considerat înlocuitorul perfect. Cei doi se aseamănă ca stil de joc, dar "studentul" este un marcator mai bun. Are 12 reuşite în acest sezon în 25 de jocuri, în timp ce actualul mijlocaş de pe Bega a marcat de doar 8 ori în 28 de partide. Poli ar putea primi o sumă consistentă pentru vînzarea lui Goga şi Bălan este unul dintre jucătorii apreciaţi de finanţatorul Marian Iancu.

"O să merg unde îmi este bine. Am deja 30 de ani şi vreau să joc constant la o echipă de top, nu să fiu doar împrumutat"
Tiberiu Bălan, mijlocaş Sportul

"Nu cred că Steaua este o variantă, sînt alte echipe în prima ligă, dar este posibil şi în străinătate. Un singur lucru e clar, capitolul Sportul se va încheia sîmbătă"
Tiberiu Bălan, mijlocaş Sportul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
popalucian
popalucian  •  21 Mai 2011, 19:53

stati voi calmi....nu trebuie sa plece goga ca sa vina tibi balan....mai visati voi mult la Dorin. Unde sa se duca? la bucale la voi? sa fim seriosi. mai bine ramane aici unde este apreciat si respectat (cel putin de catre suporteri)

popalucian
popalucian  •  20 Mai 2011, 10:31

sper sa nu il dea pe goga....cum a zis si beeswax , este mai tanar goga si daca il vinde clar valoarea echipei va scadea si nu vom face nimic in uefa sau preliminarii CL (daca ramanem pe 2)

tarzan_gsp
tarzan_gsp  •  20 Mai 2011, 03:08

Gigi are bani doar pentru Olteni , restul sunt VAX , Gigi iubeste Oltenii, restul e VAX ! :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează