FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tică Dănilescu, atac la Negoiţă: ”Cum te poţi bate cu Steaua cu salarii de 2.000 de euro?”

Constantin Dănilescu spune că distanța dintre Steaua și Dinamo se va mări de acum încolo
Constantin Dănilescu spune că distanța dintre Steaua și Dinamo se va mări de acum încolo

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 01 iunie 2013 20:04

Constantin Dănilescu a fost dat afară după 14 ani petrecuţi la Dinamo şi acuză prostul management de la clubul din Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă a băgat aspiratorul în toate departamentele din Ştefan cel Mare şi, rînd pe rînd, au fost daţi afară aproape toţi angajaţii care aveau legătură cu fosta conducere. Vineri a venit rîndul lui Constantin Dănilescu, cel care a slujit clubul din postura de director sportiv în ultimii 14 ani.

"Nea Tică" nu-i prevede un viitor glorios lui Dinamo şi spune că Ionuţ Negoiţă a adoptat un buget de austeritate care nu poate conduce la nimic bun.

"Toţi dintre cei ofertaţi de Dinamo au primit propuneri de salarii cuprinse între 1.500 de euro şi 2.000 de euro. Cum să te baţi cu Steaua cînd Gigi Becali oferă contracte de 10.000 de euro?! Dacă aduci fotbalişti de 2.000 de euro, de atît joacă, iar apoi nu poţi emite pretenţii să bată Steaua. Cu domnul Negoiţă nu am avut ocazia să discut şi să-i transmit toate lucrurile acestea, iar cu Anghelache nu se poate vorbi pentru că el este omul care le ştie pe toate!", a zis Dănilescu la DigiSport.

Dănilescu, care este curtat de Vaslui, spune că noii oameni aduşi în conducere sînt nepricepuţi într-ale fotbalului: "Nu poţi să faci echipă de fotbal şi să vrei performanţă cînd aduci în conducere hotelieri! Ei sînt tineri, vor să lucreze, dar n-au habar ce înseamnă problemele în fotbal. Aş fi vrut să mai lucrez măcar un an ca să-i învăţ şi să le arăt ce trebuie făcut la un club".

"Dau în scris că Dinamo n-are nici o şansă la titlu doi ani de acum încolo şi nici nu se va putea bate cu Steaua în condiţiile astea" (Constantin Dănilescu)

"Sînt cicluri, momente de creştere, de descreştere la un club. Probabil, Dinamo n-a găsit, pînă acum, oamenii cei mai buni care s-o conducă. E nevoie de rezultate pentru ca suporterii să revină la stadion" ( Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

27 de trofee are Constantin Dănilescu în palmares, 10 cu Dinamo şi 17 cu Steaua, fiind cel mai galonat om de fotbal din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (152)
agentul0007
agentul0007  •  05 Iunie 2013, 11:20

sa dea salariu mai mic si prime mari sa traga la ficare meci .asa cu salariu mare oare mai trage sa castige 500 e la 1 meci cand ii vine lunar 10000 15000 e asigurati indiferent de rezultate

agentul0007
agentul0007  •  05 Iunie 2013, 11:16

daca ati dat salarii de 350000 -500000 e pe an ati avut cumva rezultate zicu a avut 500000 ce a facut el ptr banii aia la dinamo .sacrifici 1 an dar apoi incepi sa formezi o echipa .oare bayern a cheltuit pe transferuri cat a cheltuit real sau barca si a luat tot ce se putea lua intrun an .

vlad_condurache
vlad_condurache  •  04 Iunie 2013, 16:55
Postat de tonimirea pe 02 Iunie 2013, 19:14

Fotbalul se joaca cu inima si cu ambitie nu cu salarii de 10000 de Euro asta ai uitat Danilescule.. Valoarea nu sta in banii pe care ii primesti lunar . La conditii ,cantonamente,turnee etc Dinamo se bate cu Steaua asa ar trebui sa fie si in teren. Din nefericire unii jucatori au uitat sa joace pentru Dinamo,pentru ei si pentru faima,ei joaca doar pe banii. Dinamo de asta a ajuns acolo unde estepentru ca jucatorii pe final de campionat se chinuiau sa ia cartonase cu nemiluita pentru ca erau prea obositi. asa ca despre ce vorbim.

Probabil si aia de la Real sau Barcelona joaca tot asa...cu inima si ambitie, nu cu salarii babane.

Vezi toate comentariile (152)
Comentează