FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - CFR CLUJ, SÎMBĂTĂ, ORA 18:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Ţicleanu: "Nu sîntem la sută la sută din potenţial, dar categoric jucăm la victorie!"

Aurel Ticleanu
Aurel Ticleanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Aurel Ţicleanu, a declarat că formaţia sa îşi propune să învingă în meciul cu CFR Cluj, din prima etapă a Ligii I, deşi clujenii sînt favoriţi.


"Un debut cu dreptul ar aduce şi lumea la stadion, dar şi trei puncte importante, fiindcă nu ştiu cîte formaţii se vor descurca în faţa CFR-ului în noul sezon. O victorie ne-ar situa în plutonul fruntaş la început şi ar fi o motivaţie suplimentară pentru băieţi.

În pregătiri, clujenii au luat mai mereu două goluri pe meci, numai cu Anderlecht nu s-a întîmplat aşa. Au păstrat media şi cu Urziceni în Supercupă, deci din punctul acesta de vedere sînt încrezător că o să marcăm. Dar şi în în urmă cu două luni băieţii au înscris de două ori şi au pierdut. Important este să nu mai primim aşa uşor goluri. Categoric jucăm la victorie, avem şi atuurile noastre, dar trebuie să recunoaştem că adversarul porneşte cu prima şansă", a spus Ţicleanu.

Aurel Ţicleanu a admis că partida cu echipa antrenată de Andrea Mandorlini îi surprinde oarecum nepregătiţi pe olteni. "Din păcate noi nu sîntem la sută la sută din potenţial, dar asta este. Ne-ar mai trebui încă o săptămînă şi vreo două meciuri amicale pentru a fi gata.

Clujul este în faţa noastră, şi la număr de meciuri amicale, are şi o partidă oficială. Dar putem compensa aceste probleme prin entuziasm, determinare, creştem de la zi la zi. Altceva ar fi dacă am avea tot lotul valid pentru această întâlnire, dacă ar putea evolua David Lopes, Florin Costea, Alex Piţurcă sau Wobay. După patru - cinci etape apar cartonaşele, apar accidentările, iar echipele mari sunt echipele care au jucători mari pe bancă", a afirmat tehnicianul, informează Mediafax.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
oltean85
oltean85  •  23 Iulie 2010, 22:17

scurt si cuprinzator 2:0 ptr craiova

vladyb19
vladyb19  •  23 Iulie 2010, 18:43

Mult succes ... o sa aveti nevoie =)) Bate CFR

mariusdulca
mariusdulca  •  23 Iulie 2010, 15:37

marele antrenor, "cine se aseamana se aduna" mititelu si ticleanu doi nenorociti de oameni. parca-si daduse demisia, ca chipurile nu poate duce echipa in banie..cu dorel stoica la fel, este jucatorul caraiovei si-l astept la antrenamente! imi pare rau pentru suporterii U.Craiova, am foarte multi prieteni olteni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close