FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA BRAŞOV

Ţicleanu pleacă de la Corona, Nae Manea va fi antrenor principal: "Vom încropi cît mai repede un lot de jucători"

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 15:29

Liviu Lupu, conducătorul clubului Corona Braşov a prezentat astăzi noua organigramă a secţiei de fotbal, unde preşedinte va fi Paul Enache.

Acesta va fi ajutat de către Andras Szakal (director general), iar antrenor principal a fost instalat Nae Manea. Lui Aurel Ţicleanu nu i s-a mai prelungit contractul scadent la 30 iunie."Practic vom lua totul de la zero. Va fi o muncă grea, trebuie să aducem lîngă noi oameni de afaceri şi ne trebuie cel puţin zece jucători" a declarat Paul Enache.

Noul antrenor al Coronei va veni la Braşov cu Sebastian Moga (antrenor secund) şi cu Ovidiu Ceclan (antrenor de portari). Totodată, Daniel Bona, cel care a promovat Corona din Liga a 5-a pînă în Liga I va rămîne şi el ca secund al lui Manea. "Revin cu plăcere la Braşov. Sînt sigur că oamenii aceştia, care au dus echipa în pima ligă, vor face totul pentru ca ea să rămînă aici.

Vor trebui făcute eforturi financiare şi vom încerca să încropim cît mai repede un lot de jucători, dar am încredere că lucrurile se vor rezolva. Recunoaştem din start că FC Braşov e echipa fanion a oraşului, dar este benefic că a apărut şi o a doua echipă sub Tîmpa" a declarat Nicolae Manea la instalare.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Iunie 2013, 12:00

Jalnica Liga! N-ar trebui sa fie mai mult de 10 echipe! Auzi vorba: Corona! Intra si astia ca sa aiba de unde retrograda. Ca si Navodariul. Ce-a ajuns fotbalul romanesc! Ce-a ajuns tarisoara asta!

markygiany
markygiany  •  21 Iunie 2013, 11:12
Postat de gica10 pe 20 Iunie 2013, 19:09

Oltene te trezisi din betie?Pune mana pe clasamentul spectatorilor in L1 si nu mai fa gargara cu kakao......

Bah ungure, te-ai uitat pe clasamentul in care apar echipe ca Astra Giurgiu, Concordia Chiajna si Viitorul Constanta si apareti ca aveti suporteri??????? pleaca la gulas si cand vor fii echipele de traditie in Liga Sandu precum UTA, Poli Timisoara, U.Craiova atuncis a te bati in piept ca macar ati aparut in acest clasament......

gica10
gica10  •  20 Iunie 2013, 19:09
Postat de petrusm pe 20 Iunie 2013, 18:15

FARA SPECTATORI, FARA SUPORTERI , AUDIENTA ZERO.... ZERO... IDEM PENTRU BOTOSANI, CFR CLUJ, SAGEATA NAVODARI, VIITORUL VOLUNTARI -CONSTANTA....

Oltene te trezisi din betie?Pune mana pe clasamentul spectatorilor in L1 si nu mai fa gargara cu kakao......

Vezi toate comentariile (9)
Comentează