FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Ţicleanu taie în carne vie: "Aţi păcălit suficient!" :X

Articol de - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Ţicleanu dezvăluie că sînt cîţiva jucători care trag în jos echipa prin atitudinea lor, dar asigură că în perioada următoare va scăpa de balast.

Aurică Ţicleanu a tras linie după 4 etape la Ştiinţa în care echipa a strîns numai două puncte. Antrenorul a avut o discuţie  cu Mititelu după meciul cu Timişoara (1-1) şi e decis să taie-n carne vie, scos din sărite de comportamentul unora dintre alb-albaştri. "Lucrurile la Craiova sînt aşezate acum pe principii sănătoase. Cei care n-au fost obişnuiţi să muncească nu vor ţine pasul. Sînt unii jucători care credeau că pot să păcălească la infinit, care l-au ruinat pe patron! Au păcălit suficient!", a răbufnit Ţicleanu.

"Cine vrea să joace pentru echipă e binevenit. Cine nu, să plece! În cîntece se vorbeşte despre Universitatea Craiova, nu despre vreun jucător. Mai sînt însă un «x» şi un «y» care se cred deasupra echipei şi care se vor elimina dacă nu-şi schimbă atitudinea. Mergem înainte numai cu oameni serioşi, aşa cum sînt 97 la sută din băieţii mei. Mai e însă un rest de 3 la sută care încă ne mai trage în jos. Se ştiu ei, au fost pe teren cu Poli", ameninţă "principalul" oltean.

"Oamenii din conducere sînt mulţumiţi de munca mea. De ce-ar fi problema de antrenor dacă din patru meciuri, trei le joci foarte bine?"
Aurică Ţicleanu, antrenor U Craiova

"Echipa are nevoie de vedete, dar vedete care să joace pentru echipă. Sînt mulţi care au copii acasă şi nu păcălesc fotbalul, dar mai avem şi neserioşi la echipă"
Aurică Ţicleanu, antrenor U Craiova

"Dacă echipa joacă, dar nu vin încă rezultatele, eu le las timp, nu mă grăbesc. Jucăm bine, lumea a văzut asta. Băieţii ne dau speranţe, au fost superiori Timişoarei"
Aurică Ţicleanu, antrenor U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
andro_2009
andro_2009  •  17 August 2010, 14:33

bragadirilor iar intrarati ba pe pagina craiovei si comentati....anii trec voi tot aek

viorescu
viorescu  •  17 August 2010, 13:42

@razzwy Tu esti cenzor? Esti unul din foarte putinii care il apreciaza pozitiv pe dina (poate chiar primul intilnit daca nu ma insel). De aceea imi pare rau pentru tine dar tu esti cel scapat pe contrasens in ceea ce-l priveste. Pe viitor ai grija de capul tau, e suficient.

fc_oltenia_craiova
fc_oltenia_craiova  •  17 August 2010, 13:04

Am fost la meci si pot sa vorbesc de Universitatea putin. Iliev urgent CAPITAN.Alt capitan ar fi GARAROV dupa ce revine,sau chiar M.COSTEA poate nu mai e figurant. Iliev sa joace atacant de careu,e singurul care stie sa dea goluri, restul parca sunt de la circ fac floricele si atat.Ca atacant trebuie sa joci numai cu poarta in cap si sa dai gol gasind solutii mereu sa pacalesti portaru prin executii.M COSTEA e mai degraba fundas de banda, iar ceilalti atacanti sunt de divizia C.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează