FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Ţicleanu vrea revoluţie la Craiova: "La cum am jucat, nu băteam nici «satelitul»"

Subotici a marcat golul de 1-0 cu Astra Foto: MediafaxFoto
Subotici a marcat golul de 1-0 cu Astra Foto: MediafaxFoto

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 martie 2011 12:49

Ţicleanu crede că alb-albaştrii trebuie să-şi schimbe urgent atitudinea şi anunţă că nu e interesat de postul lui Napoli

- Domnule Ţicleanu, s-a scurtat vacanţa jucătorilor.
- La treabă! Păi, la cum au jucat, nu e clar că trebuie să muncească mai mult?! Şi eu dacă intram cu Astra reuşeam măcar două-trei centrări bune, nu prin spatele porţii!

- Ce se întîmplă cu echipa?
- Problema e de atitudine. Aici trebuie să se schimbe ceva urgent. E inexplicabil ce s-a întîmplat 85 de minute cu Astra, după ce reuşisem să deschidem scorul. Meciul pentru noi parcă a ţinut doar primele 5 minute.

- Patronul i-a dat un ultimatum lui Napoli.
- E normal să fie supărat, cu toţii sîntem. Am discutat cu Adrian, vor mai fi discuţii, împreună trebuie să analizăm şi să găsim soluţiile de ieşire din acest impas. La cum am jucat în ultima etapă, cred că nici «satelitul» Primăvara nu-l băteam.

- Aţi accepta să antrenaţi din no u Craiova, dacă italianul ar fi demis?
- Exclus! Chiar eu l-am propus pe Nicolo la Ştiinţa şi am precizat clar încă de la început că în nici o situaţie nu îi voi lua locul. Eu sînt preşedinte pînă la vară, punct.

4 din ultimele 5 goluri încasate de juveţi au venit în urma unor faze fixe

Balaci e de acord cu Ţicleanu: "N-au valoare, nici caracter!"
Ilie Balaci i-a luat apărarea lui Nicolo Napoli şi i-a desfiinţat din nou pe alb-albaştri, la fel cum o făcuse şi imediat după partida cu Astra (1-1) de duminică seară. "Nu-mi place deloc actuala Craiova, nu joacă nimic! Şi nu e vinovat Napoli! Fotbaliştii nu au dovedit caracter şi nici nu au valoare. Singurul lucru pe care i l-aş reproşa antrenorului e că mizează în continuare pe aceiaşi jucători, deşi aceştia nu au arătat nimic. Ar trebui să bage copii talentaţi pe teren, care în doi ani ar putea deveni fotbalişti valoroşi", a declarat "Minunea blondă" la GSP TV.

Inbox:
»» Ştiinţa va juca sîmbătă un amical cu divizionara secundă Alro Slatina. Meciul-test e programat la Craiova, de la ora 11:00.
»» După ce afirmase iniţial că despre fotbalistul Florin Costea ar trebui să se vorbească doar la trecut, Ilie Balaci a revenit: "Îmi place Florin şi ca om, şi ca jucător. Însă mai devreme de luna mai el nu poate fi apt sută la sută. Încă îi e frică să folosească piciorul stîng, unde a avut accidentarea".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
ortega
ortega  •  23 Martie 2011, 13:49

Bah Ticleanule , fugi pana-ti pierzi capul apoi vino inapoi sa-l cauti ... Din comentariile tale tembele de la Ch. L. chiar si un inapoiat mintal (Moti) si-ar da seama ca n-ai nici o treaba cu sportul asta ... Te tin aia ca ai chelia telegenica si chiorii sunt pe un trand ascendent ... Mergi tata la arabi ca la aia le place galgaitul pe care-l scoti cand razi si pupincurismul in stare pura care te caracterizeaza ... .

ipsilante
ipsilante  •  23 Martie 2011, 10:56

De curand, Balaci ii numea pe cei care spuneau ca echipa nu joaca nimic si cereau FOTBAL de la fratii Costea & co, "neica nimeni"... Acum s-au trezit si Balaci si Ticleanu si ceilalti "fosti mari" sa repete ce strigau, din tribune, acei"neica nimeni"... Noi, care platim sa vedem fotbal si, la sfarsit, constatam ca am fost INSELATI, noi, toti "neica nimenii" din tribune, nu avem NICI UN DREPT! Un fost mare fotbalist, Balaci, semianalfabet si, mai mereu, "afumat", isi balmajeste incoerenta pe la tv, punand etichete contradictorii, pe aceeasi "marfa", jocul Stiintei, si jignind pe cei care, nu au notorietatea lui dar, cu siguranta,

olltteanu
olltteanu  •  23 Martie 2011, 10:35

Nea Aurica da decat sa stai toata ziua sa comentezi pe la tv nu mai bine te mai ocupi de club?Scuze am uitat ca mata esti pus de bibelou acolo...pacat ca te-ai intors in genunchi la boovean.Respect ca jucator dar ca om...nu se face sa te umilesti asa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează