FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - CFR CLUJ 1-1

Timişorenii au fost "arşi" cu granzii de arbitri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Poli a fost dezavantajată de arbitri în duelurile cu contracandidatele la titlu, dar a beneficiat de ajutor în partidele cu echipele "mici"
Vezi fazele controversate de la Poli Timişoara - CFR Cluj 1-1! (video)

Timişoara a sărit ca arsă după derby-ul cu CFR Cluj (1-1), în care Augustus Constantin i-a refuzat un penalty absolut evident, la faultul lui Nuno Claro asupra lui Mansour. Patronul Marian Iancu a acuzat imediat un complot împotriva lui Poli: "Poate mă aude Constantin senior: nu te poate ajuta Clujul! Nu mai intervine nimeni, deşi toţi procurorii din Bucureşti provin de la Cluj, la fel ca şi premierul Boc!".

Două penalty-uri şi un henţ
Statistica arătă că, în retur, Timişoara a fost dezavantajată în duelurile directe cu contracandidatele la titlu, cu excepţia meciului cu Rapid, 0-1 pe gazon, 3-0 la "masa verde". Bănăţenii au pierdut puncte preţioase pe teren propriu cu Urziceni, Vaslui şi CFR, toate implicate în lupta pentru supremaţie în Liga I, după erori grave de arbitraj.

Oficialii lui Poli au reclamat două penalty-uri neacordate cu Urziceni (0-0) şi CFR (1-1), în timp ce Vasluiul a cîştigat pe Bega printr-un gol precedat de un henţ clar la Costly, nesancţionat de "centralul" Radu Petrescu.
Indulgenţă cu "piticii"

În schimb, Timişoara a beneficiat de îngăduinţa "fluieraşilor" în duelurile cu echipele din "subsol". Alexandru Tudor şi Victor Berbecaru au favorizat-o prin mai multe decizii, dar chiar şi aşa Poli a scos doar 5 puncte din 9 posibile cu Astra, Internaţional şi Ceahlăul!

"Cum poate să stea un arbitru pasiv la un penalty care s-a văzut de pe Lună? Nici Victoria, echipa Securităţii, nu şi-a permis aşa ceva!"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

"Onicaş, care îl putea ajuta pe Augustus, ne-a zis că-şi rupe carnetul de arbitru dacă a fost penalty! El e unul dintre asistenţii-kamikaze din fotbalul nostru!"
Daniel Stanciu, manager sportiv Poli Timişoara

5-5 e raportul greşelilor importante pro-contra Timişoara comise de arbitri în acest retur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
 •  21 Aprilie 2010, 22:29

eu stiam ca ardeleni sunt oamni de onoare si cu caracter de munca cinstita , dar din cate vad multii suporterii sunt multumiti de erorile albitrilor in favoarea lor. cartonas rosu la portar in minutu 85 meciu a inceput in minutu 89 deci patru minute , si cadeau pe teren aiurea si portaru sa aruncat ca la circ pe jos ... de rasu lumi marian este un jucator cinstit nici nu la atins pe portar si sa vaitat pacat de spectacol CFR este 0 ca echipa , dumnezeu este in ceruri si va face dreptatea 1989!

daniel_ray
daniel_ray  •  21 Aprilie 2010, 17:38
Postat de ecriss pe 21 Aprilie 2010, 15:13

Sincer zic: Poli a fost mai avantajata decat dezavanajata in acest campionat!! rusine iancu ca incerci sa ascunzi asta facand scandal aiurea.

ce ne bagam noi unde nu ne fierbe oala, tati? dupa ce Thiery Hnery a calificat Franta dupa o dubla pe mina in palyoff-ul cu Scotland, ce mai e de zis? problema la noi nu consta in greselile de arbitraj, suntem campioni absoluti la ratari monumentale, e exasperant... meciuri in care nu ne mai oprim din dat goluri si altele cind nu vrea sa intre. Oricum sa revin, dupa meciul de luni seara ar fi cazul sa o lasi mai moale, CFR a jucat cu 7 fundasi, 90% din timp in careul vostru..

ecriss
ecriss  •  21 Aprilie 2010, 15:13

Sincer zic: Poli a fost mai avantajata decat dezavanajata in acest campionat!! rusine iancu ca incerci sa ascunzi asta facand scandal aiurea.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează